Το TOP 10 του Gentikoule

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Όπως κάθε εβδομάδα, έτσι και σήμερα το Gentikoule παρουσιάζει τα 10 θέματα της προηγούμενης εβδομάδας που διαβάστηκαν περισσότερο από τους αναγνώστες του.

Το μεταγραφικό φινάλε του ΟΦΗ και η απόκτηση του Μοχάμεντ Σαρ ήταν τα θέματα που απασχόλησαν περισσότερο από κάθε άλλο, την εβδομάδα που μας πέρασε. Η απόκτηση του Σενεγαλέζου και τα αφιερώματα του Gentikoule, ήταν τα θέματα που διαβάστηκαν περισσότερο από κάθε άλλο, από εσάς.

Όμως, στην κορυφή του TOP 10 της προηγούμενης εβδομάδας βρέθηκε η αποκάλυψη του Gentikoule για τα… «λόγια» που μπήκαν στον Μπρούνο Τσιρίλο ώστε εκείνος να μην έλεγε το «ναι» στην πρόταση του ΟΦΗ.

Αναλυτικά, το TOP 10 της προηγούμενης εβδομάδας

10.

Το ΤΟΡ 10 ανοίγει το σχόλιο του Gentikoule για την τύχη που έχει ο ΟΦΗ με τους παίκτες – ονόματα. Πέρυσι ο Κάρολ, φέτος ενδεχομένως να σταθεί τυχερή η ομάδα με τον Σενεγαλέζο αμυντικό.

9.

Το σχόλιο του Μανώλη Σαρρή για το ρόστερ του ΟΦΗ ήταν εκείνο που βρέθηκε στο νούμερο 9. Τελικά, έχει ο ΟΦΗ ένα «γεμάτο» ρόστερ ή όχι;

8.

Το άρθρο του BetScouter του betfm.gr για τον Μοχάμεντ Σαρ και η «ακτινογραφία» του Σενεγαλέζου επιθετικού αποτέλεσε ένα από τα καλύτερα θέματα της προηγούμενης εβδομάδας.

7.

Στην κορύφωση της, η μεταγραφική αναζήτηση του ΟΦΗ και νέα ονόματα είχαν δει το φως της δημοσιότητας. Ο λόγος για τους Σαριέγκι και Μοχαμαντού Σισοκό. Τελικά, δεν ήρθε κανένας από τους δύο.

6.

Η, σκόπιμη, απουσία του ονόματος του ΟΦΗ από την αναγέννηση του Ρόι Κάρολ αποτέλεσε αντικείμενο σχολιασμού στο Gentikoule. Ο ΟΦΗ τον έφερε στην Ελλάδα, στον Ολυμπιακό τον χρέωσαν τα ΜΜΕ της Αθήνας…

5.

Ήδη, μια ημέρα πριν την ολοκλήρωση της μεταγραφικής περιόδου και δημοσιεύματα έκαναν λόγο για αμυντικό που θα προκαλέσει αίσθηση. Τελικά, ο Σαρ ήρθε και το όνομα του έσκασε!

4.

Η οριστικοποίηση της μεταγραφής του Μοχάμεντ Σαρ ξεκινάει την πρώτη τετράδα.

3.

Οι δηλώσεις του Σαρ στο «Νίκος Καζαντζάκης» και το ρεπορτάζ του Gentikoule βρέθηκαν στην πρώτη τριάδα της προηγούμενης εβδομάδας.

2.

Η αποκάλυψη του Athletic Radio 104,2 για τις συζητήσεις του ΟΦΗ με τον Μοχάμεντ Σαρ ήταν το δεύτερο μεγαλύτερο θέμα της προηγούμενης εβδομάδας με τον Σενεγαλέζο αμυντικό να έρχεται τελικά στο Ηράκλειο.

1.

Η αποκάλυψη του Gentikoule ότι υπήρξαν άνθρωποι που έλεγαν στον Τσιρίλο να μην έρθει στον ΟΦΗ γιατί θα «καταστρεφόταν», ήταν η είδηση που διαβάστηκε περισσότερο από κάθε άλλη. Γιατί, ο ΟΦΗ συνεχίζει να δέχεται πόλεμο εντός και εκτός Κρήτης.

 

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook