6ος σε εισιτήρια στην Σούπερ Λιγκ ο ΟΦΗ

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ακόμα και σε δύσκολους, οικονομικά, καιρούς ο κόσμος του ΟΦΗ βρίσκεται στο πλευρό της ομάδας και αυτό αποδεικνύεται μέσα από τα εισιτήρια που κατατάσσουν την ομάδα στην πρώτη εξάδα.

Μπορεί σε κάποια παιχνίδια να έχουμε δει την φετινή σαιζόν άδεια κομμάτια σε κάποιες εξέδρες του «Γεντί Κουλέ» όμως οι αριθμοί που προκύπτουν δείχνουν ότι ο κόσμος του ΟΦΗ στέκεται και πάλι στο πλευρό της ομάδας.

Έπειτα από έξι αγωνιστικές, ο ΟΦΗ έχει διαθέσει συνολικά 7.128 εισιτήρια με την ομάδα σε αυτόν τον τομέα βρίσκεται στην 7η θέση, συνολικά, της Σούπερ Λιγκ. Ωστόσο, πρέπει να αναφέρουμε ότι η Βέροια, που βρίσκεται ακριβώς πάνω από τον ΟΦΗ, έχει δώσει και ένα παιχνίδι παραπάνω στην έδρα της.

Ο αριθμός των 7.128 εισιτηρίων είναι αρκετά μεγάλος αν αναλογιστούμε το γεγονός ότι το «Γεντί Κουλέ» είναι το μοναδικό γήπεδο στην Ελλάδα που παραμένουν κλειστές ΔΥΟ ΘΥΡΕΣ. Η θύρα 6 για λόγους ασφαλείας – όπως επικαλείται η Α.Δ. Ηρακλείου – και οι θύρες 2, 3, 7 για τις οποίες διατίθενται μόνο εισιτήρια διαρκείας.

Άρα, ο παραπάνω αριθμός θα μπορούσε να είναι πολύ παραπάνω από αυτόν που έχει συγκεντρώσει μέχρι στιγμής.

Όσον αφορά τον μέσο όρο εισιτηρίων, ο ΟΦΗ βρίσκεται στην 7η θέση της σχετικής λίστας με 2.376 εισιτήρια ανά παιχνίδι (στα 3 που έχει δώσει μέχρι στιγμής).

Βέβαια, η αλήθεια είναι ότι ακόμα και ο αριθμός των δυόμιση χιλιάδων εισιτηρίων που «κόβει» ο ΟΦΗ, είναι ένας αριθμός, αρκετά μικρός για τα δεδομένα του μεγέθους που αντιπροσωπεύει ως σύλλογος.

Παρ’ όλα αυτά, έστω και με αυτόν τον τρόπο ο ΟΦΗ αφήνει πίσω του ΕΝΝΕΑ ομάδες της Σούπερ Λιγκ δείχνοντας ότι συνεχίζει να διατηρεί την δυναμική της έδρας του.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook