Σαρ ο 21ος για τον φετινό ΟΦΗ

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο Σενεγαλέζος κεντρικός αμυντικός έγινε ο 21ος ποδοσφαιριστής του ΟΦΗ που αγωνίστηκε φέτος σε επίσημο παιχνίδι δείχνοντας κατ’ αυτόν τον τρόπο ότι ο Αναστόπουλος έχει χρησιμοποιήσει σχεδόν το  90% του ρόστερ!

Ο 29χρονος στόπερ έπαιξε για 17 λεπτά στο παιχνίδι κόντρα στον Ολυμπιακό και αποτελεί τον 21ο ποδοσφαιριστή του ΟΦΗ που παίρνει χρόνο συμμετοχής στο φετινό πρωτάθλημα. Ένα στοιχείο ενδιαφέρον και ιδιαίτερο μιας και δεν βλέπουμε συχνά προπονητές να χρησιμοποιούν σχεδόν όλους τους ποδοσφαιριστές που έχουν στην διάθεση τους. Και παράλληλα, ο Αναστόπουλος κάνει πράξη την δήλωση του ότι “σε ένα πρωτάθλημα χρειάζονται όλοι οι παίκτες και όχι 13 και 14”. Το πιο σημαντικό αποτέλεσμα που προκύπτει έπειτα από 9 αγωνιστικές είναι ότι σε αυτό το διάστημα, ο Αναστόπουλος έχει χρησιμοποιήσει και τους ποδοσφαιριστές που λόγω ηλικίας μπορούν να αποτελέσουν το αύριο του ΟΦΗ.

Γουναρίδης, Ζαχαράκης, Κουρδάκης, Μπανούσης, Περογαμβράκης, Καπουράνης, Ροβύθης, Βιτώρος είναι οι ποδοσφαιριστές που πήραν το “βάπτισμα του πυρός” στο φετινό πρωτάθλημα κάνοντας τις πρώτες τους εμφανίσεις στην Σούπερ Λιγκ. Από εκεί και πέρα υπάρχουν ακόμα οι Χατζηκοσμάς, Αγριμάκης που δεν έχουν αγωνιστεί ποτέ στην μεγαλύτερη επαγγελματική κατηγορία.

Χρόνο συμμετοχής δεν έχουν πάρει ακόμα οι δύο τερματοφύλακες Αγριμάκης, Σαχσανίδης – ο Βαλεριάνος που αντιμετώπιζε πρόβλημα τραυματισμού και οι Νύκταρης, Χατζηκοσμάς.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook