Γίνεται… “400αρης” ο “Αναστό”!

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Σε μια πολύ ιδιαίτερη στιγμή της προπονητικής του καριέρας φτάνει ο Νίκος Αναστόπουλος που στο παιχνίδι με την Βέροια θα συμπληρώσει 400 παιχνίδια στον πάγκο ομάδων. Δείτε τα ρεκόρ που έχει σπάσει ο “Αναστό” σαν προπονητής του ΟΦΗ.

Για την προπονητική καριέρα του τεχνικού του ΟΦΗ αναφερθήκαμε και την Τετάρτη στο εκτενές ρεπορτάζ του Gentikoule ωστόσο μιας και ο ΟΦΗ παίζει σήμερα, είναι ευκαιρία να υπενθυμίσουμε τα ρεκόρ που έχει σπάσει στον πάγκο της ομάδας.

Ωστόσο,ο Νίκος Αναστόπουλος την διετία 2010 – 2012 έχει σπάσει ουκ ολίγα ρεκόρ και βέβαια είναι ο μοναδικός προπονητής που έχει καθίσει τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα στον πάγκο του ΟΦΗ, από την εποχή του Ευγένιου Γκέραρντ. Ήδη, ο “Αναστό” έχει καθίσει στον πάγκο του ΟΦΗ σε 81 παιχνίδια αφήνοντας πίσω του τον Γιάννη Σαμαρά που με 55 παιχνίδια βρισκόταν στην “στοιχειωμένη” δεύτερη θέση από το 2002. Μετά τους Αναστόπουλο και Σαμαρά, ακολουθεί ο Ζντένεκ Σκάσνι με 51 παιχνίδια και ο Ραΐνερ Μάουρερ με 44 ενώ την πεντάδα κλείνει ο Γιώργος Παράσχος με 36 παρουσίες στον πάγκο του ΟΦΗ.

Στον πάγκο του ΟΦΗ, ο “Αναστό” έχει σπάσει και αρκετά προσωπικά ρεκόρ μιας και μετράει 38 νίκες ενώ μέχρι το 2010 δεν είχε ολοκληρώσει ποτέ μια σαιζόν σε πάγκο ομάδας.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook