Όταν ο Θεός είχε κέφια… (videos + fotos)

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Είκοσι χρόνια μετά το αντίο του Χάιμε Βέρα στον ΟΦΗ και τον κόσμο που τον λάτρεψε, ο Χιλιανός θρύλος επιστρέφει στο “Γεντί Κουλέ” και το Gentikoule παρουσιάζει ένα μοναδικό βίντεο – αφιέρωμα σε έναν από τους μεγαλύτερους ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν στην Ελλάδα.

Το να συζητήσουμε και να αναλύσουμε το τι έκανε ο Χάιμε Βέρα μέσα στον αγωνιστικό χώρο είναι περιττό και δεν περιγράφεται με λίγες 10αδες λέξεις. Αρκετοί που τον έχουν δει να αγωνίζεται λένε ότι πρόκειται για τον πιο φαντεζί ποδοσφαιριστή που αγωνίστηκε με την φανέλα του ΟΦΗ στην ιστορία του συλλόγου.

Ο Χάιμε Βέρα, ένας μικρός… “Θεός” της μπάλας ήρθε στο Ηράκλειο έναντι του αστρονομικού (για τα δεδομένα της εποχής) ποσού των 100 εκ. δραχμές! Αρχηγός της Κόλο Κόλο, λατρεύτηκε από τον κόσμο του ΟΦΗ όσο λίγοι και παίζοντας στα άκρα της επίθεσης αποτελούσε έναν ποδοσφαιριστή – ορχήστρα που στην ταξιαρχία του Γκέραρντ έβαζε το αλατοπίπερο με τις ντρίμπλες του και τα εκπληκτικά πράγματα που έκανε μέσα στο γήπεδο.

To σύνθημα “Αέρα, αέρα, έρχεται ο Βέρα” πρόκειται να ακουστεί ξανά στις εξέδρες του “Γεντί Κουλέ” υπενθυμίζοντας σε όλους το ΤΕΡΑΣΤΙΟ παρελθόν που έχει αυτός ο σύλλογος…

Απλά, δείτε στο συγκεκριμένο παιχνίδι τι κάνει ο Χάιμε Βέρα κόντρα στον Ολυμπιακό…

Και επειδή τα πολλά λόγια είναι φτώχεια, δείτε μόνοι σας και κρίνετε…

[nggallery id=234]

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook