Ο “Πέρο” έγινε άντρας!

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Έπρεπε να φτάσει στα 24 του για να κάνει ντεμπούτο στην Σούπερ Λιγκ και να πετύχει το πρώτο του γκολ στην κατηγορία φορώντας την φανέλα του αγαπημένου του ΟΦΗ.

Ο Νίκι Παπαβασιλείου ήταν εκείνος που του έδωσε το δικαίωμα και την ευκαιρία να φορέσει για πρώτη φορά τα «ασπρόμαυρα» όταν τον έκανε επαγγελματία το καλοκαίρι του 2009. Ο Κύπριος τεχνικός τον εμπιστεύτηκε από την αρχή δίνοντας του φανέλα βασικού στο παιχνίδι με την Καλαμάτα, μόλις την δεύτερη αγωνιστική του πρωταθλήματος της Β’ Εθνικής.

Λίγες ημέρες αργότερα μιλούσε στον Athletic Radio 104,2 και έλεγε για εκείνη την στιγμή ότι «ήταν ένα όνειρο για εμένα να παίξω στο «Γεντί Κουλέ» και όνειρο ζωής το να φορέσω την φανέλα του ΟΦΗ».

Ποιος θα το περίμενε ότι 3 χρόνια μετά το ντεμπούτο του στην 11αδα του ΟΦΗ, θα σκόραρε για πρώτη φορά στην Σούπερ Λιγκ και μάλιστα μέσα στο αγαπημένο του «Γεντί Κουλέ»;

Ίσως μόνο ο ίδιος αφού δεν σταμάτησε λεπτό να αναζητάει την τύχη του πιστεύοντας στον εαυτό του. Η τελευταία εμφάνιση με την φανέλα του ΟΦΗ έγινε (τι σύμπτωση) κόντρα στην Καλαμάτα στις 7 Φεβρουαρίου του 2010 και έκτοτε… εξαφανίστηκε!

Την επόμενη χρονιά την πέρασε στον ΟΦΗ, τραυματίας, αλλά και χωρίς να παίξει ούτε σε ένα παιχνίδι. Θυμηθείτε ποιος ήταν προπονητής τότε; Ο Νίκος Αναστόπουλος που έπειτα από δύο χρόνια τον παρουσίασε ξανά στην Σούπερ Λιγκ.

Ο νυν τεχνικός του ΟΦΗ εκτίμησε τα προσόντα του αλλά και τον τρόπο με τον οποίο ο ίδιος χειρίστηκε τον… «τυφώνα Κορωνάκη», Πουλινάκης και Μαχλάς είπαν πως δεν υπάρχει περίπτωση να μην επιστρέψει στην ομάδα και κάπως έτσι ο «Πέρο» βρέθηκε ξανά στο προσκήνιο.

Το 10 είναι το νούμερο που τον κυνηγάει και δεν τον αφήνει ήσυχο. Με τον ΟΦΗ έπαιξε σε 10 παιχνίδια την πρώτη του σαιζόν (2009 – 2010) ενώ πέρυσι για 1 γκολ (πέτυχε 9) δεν έφτασε διψήφιο αριθμό τερμάτων στην Football League 2.

Φέτος, το κατάφερε φτάνοντας τα 10 γκολ συνολικά στην παρουσία του στις επαγγελματικές κατηγορίες. Σώζοντας τον ΟΦΗ από την ήττα και σκοράροντας απέναντι στον Γιάννη Ταουσιάνη που πέρυσι τον κατεύθυνε όπως χρειαζόταν ώστε να αποτελέσει μια μηχανή των γκολ πετυχαίνοντας 8 μέσα σε περίπου 40 ημέρες!

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook