Από τους 9 του Οκτώβρη, στους 5 του Δεκέμβρη…

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ότι έχτιζε ο ΟΦΗ στις 7 πρώτες αγωνιστικές, φρόντισε να το γκρεμίσει στις επόμενες με αποτέλεσμα να μετράει μόλις 5 βαθμούς από το παιχνίδι με τον Πλατανιά και μετά…

Το παιχνίδι με τον Πλατανιά στις 22 Οκτωβρίου τελειώνει με τον ΟΦΗ να φεύγει νικητής από τα Περιβόλια χάρις στο γκολ του Ανδρέα Λαμπρόπουλου. Ο ΟΦΗ φτάνει στους 9 βαθμούς σε 7 αγωνιστικές και η ομάδα βρίσκεται στην 6η βαθμολογική θέση.

Η συνέχεια έχοντας βγει ένα δύσκολο πρόγραμμα, προμηνύεται πιο βατή όμως στον ΟΦΗ αποφασίζουν να κάνουν τα εύκολα, δύσκολα και η ομάδα βρίσκεται σε φθίνουσα πορεία. Ενώ ακολουθεί μια τετράδα αγώνων απέναντι σε ομάδες ισόδυναμες, ο ΟΦΗ παρουσιάζει ένα πολύ κακό πρόσωπο και αγνοεί τη νίκη από το παιχνίδι με την Βέροια στις 10 Νοεμβρίου όταν και κέρδισε με 2-0.

Έκτοτε, ακολούθησαν τέσσερις αγώνες με τον ΟΦΗ να παίρνει μόλις έναν βαθμό και αυτόν στα… χασομέρια χάρις στην εκτελεστική δεινότητα του Αλέξη Περογαμβράκη.

Ο ΟΦΗ σε διάστημα 40 ημερών πήρε μόλις 5 βαθμούς, επίδοση που είναι η χειρότερη της Σούπερ Λιγκ. Στο ίδιο χρονικό διάστημα Λεβαδειακός και ΠΑΣ Γιάννενα συγκέντρωσαν 13 βαθμούς. Η ΑΕΚ των δύο βαθμών πήγε στους 11 με βαθμολογική συγκομιδή 9 βαθμών ενώ ακολούθησε ο Πανθρακικός με 8 βαθμούς. 

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook