Είπε αντίο από τους “32” μετά από 7 χρόνια!

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Η περσινή καλή πορεία του ΟΦΗ στο κύπελλο Ελλάδας όπου έφτασε μέχρι τους “4” δεν πρόκειται να επαναληφθεί και φέτος ήρθε ο αποκλεισμός από τους “32” έπειτα από 7 χρόνια.

Την σαιζόν 2005 – 2006, ο ΟΦΗ κληρώθηκε με τη Νίκη Βόλου σε παιχνίδι που έγινε στην Μαγνησία γνωρίζοντας τον αποκλεισμό στα πέναλτι με 3-2. Η κανονική διάρκεια είχε βρει τον ΟΦΗ ισόπαλο 1-1 (για τον ΟΦΗ είχε σκοράρει ο Ρουμπάκης).

Την επόμενη σαιζόν, ο ΟΦΗ κληρώθηκε στους “32” με τον Παναιτωλικό κερδίζοντας τον 1-2 στο Αγρίνιο με τα γκολ των Ντρούλιτς, Οφορίκουε. Στην επόμενη φάση αποκλείστηκε, σε διπλά παιχνίδια, από την Λάρισα. Οι δύο ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες 1-1 στο Παγκρήτιο Στάδιο και στην Λάρισα οι γηπεδούχοι επικράτησαν με 3-1 αποκλείοντας τον ΟΦΗ.

Το 2008 αποκλείστηκε στους “8” από τον Ατρόμητο στο επεισοδιακό παιχνίδι του Παγκρητίου Σταδίου. Ο ΟΦΗ έχει χάσει στο Περιστέρι με 3-1 και στον επαναληπτικό του Ηρακλείου, του αρκεί μια νίκη με 2-0 για να πάρει την πρόκριση. Πιάνει το “σκορ πρόκρισης” με τα γκολ των Ταραλίδη, Σίμιτς όμως στις καθυστερήσεις του αγώνα ο Λουτσιάνο σκοράρει με απευθείας εκτέλεση φάουλ και αποκλείει τον ΟΦΗ.

Λίγους μήνες αργότερα – για την σαιζόν 2008 – 2009 – ο ΟΦΗ κληρώνεται στους “16” με τον Ολυμπιακό γνωρίζοντας την ήττα – αποκλεισμό με 0-2.

Στην ίδια φάση αποκλείεται και τα επόμενα δύο χρόνια, παίζοντας τότε στην Β’ Εθνική, γνωρίζοντας την ήττα από τον ΠΑΟΚ και τον Ολυμπιακό Βόλου στο “Γεντί Κουλέ”.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook