Συνάντηση με Κοντονή την Πέμπτη η Football League

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Η συνάντηση με τον Υφυπουργό Αθλητισμού Σταύρο Κοντονή, θα έχουν αύριο οι αντιπρόεδροι της Football League Λεωνίδας Λεουτσάκος και Τάκης Γιαννόπουλος.

Σ΄αυτή θα συζητηθούν όλα τα φλέγοντα θέματα, τα οποία έχουν να κάνουν με την δεύτερη τη τάξει επαγγελματική κατηγορία, στα οποία αναζητούνται λύσεις.

Δες την εξέλιξη όλων των αγώνων από το καλύτερο live score!

Η εν λόγω επίσκεψη είναι η δεύτερη, καθώς προ ημερών είχε προηγηθεί αυτή του πρώην προέδρου Στέλιου Σφακιανάκη.

Όσον αφορά την επιτροπή που ορίστηκε μαζί με τους Λεουτσάκο και Γιαννόπουλο, αναμένεται να έχει επαφή με ΣΚΑΪ, Dimera, Alter Ego,προκειμένου να βρεθεί τηλεοπτική στέγη, ενώ παράλληλα θα γίνουν προσπάθειες προκειμένου να υπάρξει επαφή με τον ΟΠΑΠ, όσον αφορά στο μέτωπο της εξεύρεσης χορηγών.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ανακοινώνεται ότι την Πέμπτη 27/10/2016 και ώρα 12:00 θα πραγματοποιηθεί συνάντηση των εκπροσώπων της Football League, κατόπιν αιτήματος, με τον Υφυπουργό Αθλητισμού και Πολιτισμού κ. Σταύρο Κοντονή, προκειμένου να συζητηθούν όλα τα φλέγοντα ζητήματα που αφορούν το Πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής Κατηγορίας καθώς και τις ΠΑΕ που συμμετέχουν σε αυτό.

Την Football League θα εκπροσωπήσουν ο Α’ Αντιπρόεδρος κ. Λεωνίδας Λεουτσάκος, ο Β’ Αντιπρόεδρος κ. Παναγιώτης Γιαννόπουλος και ο Νομικός Σύμβουλος της διοργανώτριας κ. Αντώνης Βουγίδης».

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook