Video | Survivor: Έξαλλος ο Πάτρικ Ογκουνσότο – Όποιος είναι άντρας φοράει παντελόνια

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr
Ο Πάτρικ «τα έβαλε» με τον Τόνι, ο οποίος υποστήριξε ότι δεν έχει ιδέα τι λέει ο συμπαίκτης του στο Survivor.

Με ένταση τοποθετήθηκε ο ποδοσφαιριστής Πάτρικ Ογκουνσότο απέναντι στον Έλληνα παίκτη Τόνι Σταυράτη στο χθεσινό (25/3) επεισόδιο του Survivor. Η ελληνική ομάδα πήρε μέρος σε ατομικό αγώνισμα με έπαθλο την επικοινωνία με φίλους.

Όπως φάνηκε, οι παίκτες που έχουν οικογένεια (Τόνι, Πάτρικ, Κυριάκος) «συμφώνησαν», εάν χάσουν, να μην τους επιλέξουν οι νικητές για το έπαθλο, αλλά να πάνε εκείνοι που θέλουν να μιλήσουν με φίλους. Όταν, όμως, έρθει η ώρα για το έπαθλο επικοινωνίας με την οικογένεια, αν χάσουν να τους επιλέξουν για να μιλήσουν τότε με τα αγαπημένα τους πρόσωπα.

Ο Τόνι ήταν ένας από τους νικητές στο σημερινό έπαθλο, κάτι που έκανε έξαλλο τον Πάτρικ Ογκουνσότο, ο οποίος ισχυρίστηκε ότι ο ίδιος έχασε επίτηδες, προκειμένου να δώσει τη θέση του σε κάποιον άλλο παίκτη, ενώ ο Τόνι δεν έκανε το ίδιο. Ο Σάκης Τανιμανίδης ζήτησε εξηγήσεις και ο γνωστός ποδοσφαιριστής είπε:

«Αυτό το έπαθλο δεν είναι τόσο καλό για εμένα, γιατί εγώ θέλω να κερδίσω έπαθλο που θα δω την οικογένειά μου και το παιδί μου, αλλά πρέπει να φοράμε παντελόνια… Εγώ έχασα (επίτηδες), για να μιλήσει κάποιος με τους φίλους του». Ο Τόνι υποστήριξε ότι δεν έχει ιδέα τι λέει ο Πάτρικ και ότι δεν υποσχέθηκε σε κανέναν ότι θα χάσει εσκεμμένα.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook