Διεκόπη η Β’ Εθνική Κύπρου λόγω “στημένων” αγώνων!

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Απόφαση-βόμβα στο κυπριακό ποδόσφαιρο, με την ομοσπονδία της χώρας να αποφασίζει την αναστολή του πρωταθλήματος της Β’ κατηγορίας, λόγω των συνεχόμενων φακέλων για ύποπτα παιχνίδια.

Την άμεση αναστολή στο πρωτάθλημα της δεύτερης κατηγορίας αποφάσισε η κυπριακή ομοσπονδία ποδοσφαίρου, έπειτα από απόφαση της Εκτελεστικής Επιτροπής.

Οι συνεχόμενες εκθέσεις που αποστέλλονται από την UEFA για «ύποπτα» παιχνίδια, οδήγησαν την ΚΟΠ να διακόψει προσωρινά το πρωτάθλημα και μέχρι την επανέναρξή του θα υπάρξει λήψη μέτρων για αποτροπή παρόμοιων φαινομένων.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΚΟΠ επικύρωσε την χθεσινή (09/04/2019) εισήγηση της Εκτελεστικής Επιτροπής για άμεση αναστολή του Πρωταθλήματος Β’ Κατηγορίας.

Σύμφωνα με την απόφαση, η Ομοσπονδία θα θεσπίσει νέο κανονισμό για επιβολή ποινών για τους αγώνες με ύποπτη στοιχηματική δραστηριότητα σε συνεργασία με τις αρμόδιες υπηρεσίες της UEFA και ο κανονισμός θα κοινοποιηθεί στα Σωματεία πριν την επανέναρξη του Πρωταθλήματος.

Επίσης στην επόμενη συνεδρία του, το Διοικητικό Συμβούλιο της ΚΟΠ θα προχωρήσει σε αποφάσεις για αλλαγές στη δομή του Πρωταθλήματος Β’ Κατηγορίας από την επόμενη αγωνιστική περίοδο 2019-2020.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook