“Τελειώνει” ο Αναστασιάδης από την Εθνική

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Βαγγέλης Γραμμένος έχει ραντεβού με τον έμπειρο τεχνικό την Δευτέρα, στο οποίο και εκτιμάται πως θα του ανακοινωθεί το τέλος του από τον πάγκο της «Γαλανόλευκης».

Και από το πουθενά, εν μέσω πλήρης… νηνεμίας στο συγκεκριμένο ζήτημα εδώ και ένα μήνα, το θέμα του προπονητή της Εθνικής ομάδας επανήλθε στην επιφάνεια.

Ο λόγος, οι πληροφορίες που θέλουν τον πρόεδρο της ΕΠΟ, Βαγγέλη Γραμμένο να έχει ραντεβού με τον Αγγελο Αναστασιάδη τη Δευτέρα, στο οποίο και εκτιμάται πως θα καθοριστεί το μέλλον του.

Τα πάντα αναφορικά με το εν λόγω θέμα είχαν «παγώσει», αφού στην Ομοσπονδία προτίμησαν να μην ασχοληθούν ούτε με την παραμονή ή απομάκρυνση του Αγγελου Αναστασιάδη και φυσικά με τη συνακόλουθη παραμονή ή απομάκρυνση των συνεργατών του στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα (συμπεριλαμβανομένου και του Αγγελου Μπασινά), αλλά ούτε και με την στελέχωση των «μικρών» εθνικών ομάδων, αφήνοντας τις όποιες αποφάσεις για μετά τις εκλογές.

Αυτές έγιναν και πλέον το ξεκαθάρισμα αναμένεται. Οι πληροφορίες δεν έχουν διαφοροποιήσει το στάτους του Αναστασιάδη, ο οποίος από την πλειονότητα των συμβούλων της ΕΠΟ θεωρείται, αμέσως μετά τα όσα έγιναν στα τελευταία παιχνίδια της Εθνικής και τη δημόσια κόντρα του με τον Σωκράτη Παπασταθόπουλο, «τελειωμένος» και λογικά θα του ανακοινωθεί στην επερχόμενη συνάντηση του με τον Γραμμένο το τέλος του από τον πάγκο της «γαλανόλευκης».

Οτιδήποτε διαφορετικό θα συνιστά έκπληξη πρώτου μεγέθους. Μένει να δούμε αν η πιθανότατη αποχώρηση Αναστασιάδη θα σηματοδοτήσει και αντίστοιχη αποχώρηση Μπασινά (ο οποίος έχει συνδέσει ουσιαστικά τη δική του παραμονή με αυτή του Αναστασιάδη), να δούμε την κατεύθυνση που θα πάρει η ομοσπονδία αναφορικά με τον διάδοχο του (οι πληροφορίες θέλουν να υπάρχει προσανατολισμός σε λύση από το εξωτερικό, με τις αγορές της Γερμανίας και της Πορτογαλίας σε πρώτο πλάνο), αλλά και φυσικά να εξεταστεί -αφού κλείσουν τα συγκεκριμένα ζητήματα και σε συνδυασμό με τον όποιον νέο εκλέκτορα- το θέμα της τιμωρίας ή όχι των Παπασταθόπουλου, Μανωλά, οι οποίοι ουσιαστικά με τη στάση τους μετά την ήττα από την Αρμενία, έθεσαν απτά το ζήτημα της απομάκρυνσης του Αναστασιάδη από τον πάγκο της Εθνικής, σε μια κίνηση που ομολογουμένως -και ανεξαρτήτως από την χρησιμότητα ή τον τρόπο που επιλέχθηκε να γίνει- δεν άρεσε στους ανθρώπους της ομοσπονδίας.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook