Ο Αχιλλέας Μπέος ομιλητής σε συνέδριο για τα στημένα παιχνίδια

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Μεταξύ των Keynote Speakers και ο δήμαρχος Βόλου, Αχιλλέας Μπέος.

Aναλυτικά η είδηση όπως δημοσιεύτηκε σε ιστοσελίδα του Βόλου

Η Ένωση Σηματούχων Εταιρειών και το Ελληνικό Παρατηρητήριο για την Συνθήκη Μακολέν για την καταπολέμηση των Χειραγωγημένων Αγώνων – CLEAN SPORTS www.cleansports.net – διοργανώνουν το 1ο Διεθνές Συνέδριο με τίτλο «ΣΥΝΘΗΚΗ ΜΑΚΟΛΕΝ (MACOLIN). ΔΙΑΝΟΗΤΙΚΗ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ, ΑΘΛΗΤΙΚΟ, ΕΜΠΟΡΙΚΟ, ΠΟΙΝΙΚΟ ΚΑΙ ΑΣΤΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ/Macolin Convention. IP, Sports and Commerce» στην Θεσσαλονίκη στις 7 Δεκεμβρίου 2019 στο Ξενοδοχείο THE MET HOTEL.

Το συνέδριο βρίσκεται υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, της Διεθνούς Ένωσης Αθλητικού Δικαίου και του Ευρωπαϊκό Ινστιτούτο Βιομηχανικής και Πνευματικής Ιδιοκτησίας (EUINIP).

Με την ευγενική συμμετοχή και υποστήριξη της ΕΑΝΔΑ και της ΕΑΝΔΙΘ και με την υποστήριξη του ISDE- LAW BUSINESS SCHOOL – ΙΣΠΑΝΙΑ.

Μεταξύ των Keynote Speakers και ο δήμαρχος Βόλου, Αχιλλέας Μπέος, ο οποίος μέχρι πριν από λίγο χρονικό διάστημα ήταν εμπλεκόμενος στο σκάνδαλο Κοριόπολις, που συγκλόνισε το ελληνικό ποδόσφαιρο, οπότε και αθωώθηκε, σε δεύτερο βαθμό. Συντονιστής θα είναι ο Κυριάκος Θωμαίδης, δημοσιογράφος και παρουσιαστής της αθλητικής εκπομπής Η ΔΙΚΗ.