Ο ΟΦΗ αποχαιρέτησε τον Γιώργο Δεικτάκη

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Η οικογένεια του ΟΦΗ αποχαιρέτησε τον Γιώργο Δεικτάκη και μέλη της βρέθηκαν στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό του Αγίου Μηνά.

Ηλίας Πουρσανίδης, Παύλος Αδάμος βρέθηκαν στην εκκλησία ενώ τους ποδοσφαιριστές του ΟΦΗ εκπροσώπησαν οι Ανέστης Νάστος και Μανώλης Μπολάκης.

Στενοί φίλοι, συγγενείς, πολιτικοί αντίπαλοι, ομοϊδεάτες αλλά και εκπρόσωποι του Αθλητικού χώρου, βρίσκονται στον Άγιο Μηνά για να εκφράσουν τα συλλυπητήρια τους στην οικογένεια του τεθνεόντος Γιώργο Δεικτάκη και να του αποδώσουν το ύστατο χαίρε.

Ο Γιώργος Δεικτάκης άφησε την τελευταία του πνοή στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ηρακλείου, όπου οδηγήθηκε αφού υπέστη ανακοπή λίγο πριν τις 19.30 το απόγευμα του Σαββάτου ενώ βρισκόταν στο γήπεδο του ΟΦΗ για να παρακολουθήσει την αγαπημένη του ομάδα.

Πλήθος στεφάνων,έξω από τον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό του Αγίου Μηνά, μεταξύ αυτών του Υφυπουργού Αθλητισμού και Πολιτισμού Λευτέρη Αυγενάκη, του Υπουργού Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Γιάννη Πλακιωτάκη, του Περιφερειάρχη Κρήτης Σταύρου Αρναουτάκη, του Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας Μιχάλη Καραμαλάκη και του προέδρου της βουλής Κώστα Τασούλα. Στέφανα έχουν καταθέσει τόσο εκπρόσωποι της Αποκεντρωμένης διοίκησης Κρήτης, καθώς ο κ. Δεικτάκης, είχε θητεύσει στην Αποκεντρωμένη, αλλά και άλλοι πολλοί, όπως κι ο κ. Κεφαλογιάννης τον οποίο είχε αντικαταστήσει στην βουλή ως βουλευτής ο κ. Δεικτάκης, όταν ο κ. Κεφαλογιάννης μετείχε ως υποψήφιος στις Ευρωεκλογές.

Να σημειωθεί πως τον επικήδειο λόγο αναμένεται να εκφωνήσει ο Δήμαρχος Ηρακλείου Βασίλης Λαμπρινός.

Politica.gr

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook