H ανακοίνωση της Αστυνομίας για την δολοφονία στην 28χρονου οπαδού στην Θεσσαλονίκη

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Οπαδοί του ΠΑΟΚ κατεδίωξαν Βούλγαρους οπαδούς αδελφοποιημένης ομάδας με τον ΑΡΗ με αποτέλεσμα ένας που βρισκόταν ήδη στο έδαφος να παρασυρθεί από αυτοκίνητο και να σκοτωθεί.

Σε εξέλιξη βρίσκονται έρευνες και προσαγωγές από την ευρύτερη περιοχή του Μεγάρου Μουσικής Θεσσαλονίκης ύστερα από τον θάνατο 28χρονου Βούλγαρου οπαδού και τον τραυματισμό άλλων δύο ομοεθνών του, ύστερα από επίθεση οπαδών του ΠΑΟΚ.

Πρόκειται για φιλάθλους ομάδας της Βουλγαρίας που έχει αδελφοποιηθεί με τον ΑΡΗ Θεσσαλονίκης και όπως φαίνεται ομάδα οπαδών του ΠΑΟΚ του κατεδίωξε και τους ξυλοκόπησε. Κατά την διάρκεια του επεισοδίου, διερχόμενο αυτοκίνητο παρέσυρε και τον 28χρονο που ήταν πεσμένος ήδη στο έδαφος και εγκατέλειψε το σημείο.

Οι Αρχές αναζητούν τον ασυνείδητο οδηγό ενώ σύμφωνα με πληροφορίες έχουν τουλάχιστον 14 προσαγωγές υπόπτων οπαδών από την γύρω περιοχή που έχουν οδηγηθεί στην Ασφάλεια Θεσσαλονίκης και εξετάζονται.

Για το περιστατικό εκδόθηκε και επίσημη ανακοίνωση την Αστυνομία που αναφέρει:

«Σήμερα και περί ώρα 16:30, διακομίσθηκαν στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης, από την ευρύτερη περιοχή του Μεγάρου Μουσικής, τρείς αλλοδαποί, μετά από επίθεση που δέχτηκαν από οπαδούς του ΠΑΟΚ.

Ένας εξ’ αυτών, ηλικίας 28 ετών, κατέληξε. Ερευνώνται τα αίτια θανάτου του, καθώς μετά την επίθεση και ενώ ευρίσκετο επί του οδοστρώματος πέρασε από πάνω του όχημα, το οποίο αναζητείται. Προανάκριση διενεργείται από τις αστυνομικές Αρχές».

news247.gr

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook