Ρενάτα πάλεψες σαν παλλικάρι!

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Η Ρενάτα έδωσε μεγάλη μάχη και οι φίλαθλοι του ΟΦΗ της συμπαραστάθηκαν όσο λίγοι, πάλεψε κόντρα στον θανάσιμο εχθρό της αλλά δεν κατάφερε να τον κερδίσει. Και όλοι θα την θυμούνται για την αγάπη της για τον Πανιώνιο αλλά και για το δέσιμο της με την Θύρα 4.

Η Ρενάτα έγινε ένα κομμάτι της Θύρας 4 όταν το πανό που ανέβασαν έγινε μήνυμα ήθους προς όλη την Ελλάδα. Οι δεσμοί της με τους οργανωμένους οπαδούς του ΟΦΗ, παρότι ορκισμένα πιστή στον Πανιώνιο, ήταν γνωστοί. Ερχόταν συχνά στο Ηράκλειο, είχε κάνει προσωπικούς φίλους και οι οργανωμένοι οπαδοί του ΟΦΗ της είχαν σταθεί όσο λίγοι, μαζί με την οικογένεια του Πανιωνίου ήταν το μεγάλο της όπλο στην μάχη που έδινε όλο το προηγούμενο χρονικό διάστημα.

Μάλιστα πριν από λίγους μήνες είχε δώσει το παρόν στο παιχνίδι βόλεϊ του ΟΦΗ με τον Πανιώνιο όπου οι παίκτες των δύο ομάδων συγκεντρώθηκαν και βγήκαν μια οικογενειακή φωτογραφία.

Πάλεψε αλλά δεν τα κατάφερε. Όμως έφυγε με ψηλά το κεφάλι δίνοντας μαθήματα προς όλους για το πως πρέπει να παλεύουμε όλοι μας.

Τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια της, αιωνία η μνήμη της..,

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook