Ο Ραούλ Μπράβο αρνείται τις κατηγορίες περί επίθεσης στον Κοβάσεβιτς

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Σενάριο για… τηλεοπτική σειρά χαρακτήρισε ο Ραούλ Μπράβο τα δημοσιεύματα που ανέφεραν ότι είναι αυτός που κρύβεται πίσω από την επίθεση στον Ντάρκο Κοβάσεβιτς.

Πρόκειται για ρεπορτάζ που έβγαλαν τις προηγούμενες ημέρες σερβικά ΜΜΕ, σύμφωνα με τα οποία υπήρχαν πηγές που ανέφεραν ότι ο παλαίμαχος Ισπανός άσος ήταν αυτός που οργάνωσε την επίθεση κατά του πρώην συμπαίκτη του.

Ο Ραούλ Μπράβο μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό «Marca» και τόνισε ότι πρόκειται για σενάριο επιστημονικής φαντασίας.

Αναλυτικά όσα είπε ο Ισπανός:

Για την επίθεση στον Κοβάσεβιτς: «Πρόκειται για σενάρια που επηρεάζουν εμένα και την οικογένειά μου και μας πληγώνουν. Με πήρε τηλέφωνο ο Ντάρκο και με ρώτησε πως είμαι με όλα αυτά που γράφονται. Έχουμε πολύ καλή σχέση. Δεν έχει καμία βάση αυτό το ρεπορτάζ. Ακόμα και για το Netflix θα ήταν υπερβολικό ένα τέτοιο σενάριο σαν αυτό που έφτιαξαν εδώ. Το έβγαλε ένα ροζ έντυπο στη Σερβία: ότι εγώ έδωσα εντολή για την δολοφονία του Κοβάσεβιτς. Θέλουν να πουλήσουν και αυτό πούλησε».

Για τη σχέση του με τον Κοβάσεβιτς: «Είναι πάρα πολύ καλή. Ξαναλέω ότι είναι μια τρέλα, είναι σενάριο χωρίς καμία βάση».

Για το ποιος μπορεί να είναι πίσω από την επίθεση στον Σέρβο: «Δεν έχει κάποιο μπλέξιμο και δεν ξέρει για ποιον λόγο συνέβη αυτό. Έχει κερδίσει αρκετά χρήματα από το ποδόσφαιρο και η συμβουλή που του έδωσα είναι να μείνει ήρεμος».

Για το αν θα προσφύγει στην δικαιοσύνη για τα δημοσιεύματα: «Πολλοί μου είπαν να κινηθώ νομικά για να καθαρίσω το όνομά μου. Δεν χρειάζεται να το κάνω. Ο κόσμος που με γνωρίζει προσωπικά, γνωρίζει ποιος είμαι».

Για την υπόθεση με τα στημένα: «Ελπίζω ότι θα φανούν με αποδείξεις όλα αυτά για τα οποία δίνουμε μάχη».

Για την βία στην Ελλάδα: «Γνωρίζοντας τον Ντάρκο, όταν έμαθα για την επίθεση, σκέφτηκα ότι θα ήταν απόπειρα ληστείας. Δεν μπορούσα να φανταστώ ότι κάποιος ήθελε να τον βλάψει».