Η UEFA έδωσε το «ΟΚ» στην κυβέρνηση για δραστικές αλλαγές στο ποδόσφαιρο

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Η απόφαση της Κυβέρνησης να μονιμοποιηθεί η διεθνής επιτροπεία και να αναλάβουν FIFA και UEFA τον πλήρη έλεγχο του ελληνικού ποδοσφαίρου, φαίνεται πως παίρνει σάρκα και οστά.

Με τις εξελίξεις να δείχνουν ότι τα νεότερα για τις ενέργειες των εμπλεκόμενων πλευρών, είναι πολύ κοντά, ενώ αναμένεται ο πρόεδρος της UEFA, Αλεξάντερ Τσεφέριν να έχει συνάντηση με τον Κυριάκο Μητσοτάκη στο Πλαίσιο συμφωνητικού για την παροχή τεχνικής βοήθειας για την επανεκκίνηση του ελληνικού επαγγελματικού ποδοσφαίρου.

Όπως όλα δείχνουν η UEFA έδωσε το «ΟΚ» στην κυβέρνηση για δραστικές αλλαγές στο ποδόσφαιρο, ενώ στη συνάντηση των δυο ανδρών θα «πέσουν» στο τραπέζι όλα τα θέματα που έχουν φτάσει σε αυτό το σημείο την κατάσταση.

Πέρα από τα οργανωτικά του ποδοσφαίρου η UEFA σε συνεργασία με την κυβέρνηση θα «πολεμήσουν» τα φαινόμενα βίας στα ελληνικά γήπεδα, τη χειραγώγηση αγώνων αλλά και τη διαιτησία. Εφόσον άναψε το πράσινο φως η UEFA, πλέον οι επαφές της αντιπροσωπείας της κυβέρνησης συνεχίζονται με τους ανθρώπους της FIFA.

to10.gr

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook