Ακυρώθηκε η Λαμπαδηδρομία

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση του Δήμου η λαμπαδηδρομία που ήταν να έρθει στο Ηράκλειο το Σάββατο ακυρώθηκε.

Τα έκτακτα μέτρα ασφαλείας για τον κορωναϊό δεν άφησαν ανεπηρέαστη και την λαμπαδηδρομία που ήταν να ρθει το Σάββατο στο Ηράκλειο.

Έτσι λοιπόν με ανακοίνωση ο Δήμος Ηρακλείου ενημερώνει πως ακυρώθηκε η  λαμπαδηδρομία για το Σάββατο, θέλοντας να προστατεύσουν και να προλάβουν τυχόν ατυχήματα με τον ιό.

H ανακοίνωση του Δήμου Ηρακλείου:

H Eλληνική Ολυμπιακή Επιτροπή μετά από την απρόσμενα μεγάλη προσέλευση πλήθους στην Τελετή του Ολυμπιακού φωτός στη Σπάρτη και παρά τις επανειλλημένες συστάσεις προς το κοινό να μην συγκεντρώνεται στις Τελετές, στις πόλεις διέλευσης της Φλόγας πήρε τη δύσκολη αλλά επιβεβλημένη απόφαση να ματαιώσει το υπόλοιπο πρόγραμμα της Λαμπαδηδρομίας επί ελληνικού εδάφους. Η απόφαση ελήφθη σε συνεννόηση με το Υπουργείο Υγείας και με τη Διεθνή Ολυμπιακή Επιτροπή με βαθιά αίσθηση ευθύνης, καθώς η δημόσια υγεία είναι το υπέρτατο αγαθό και αυτές τις δύσκολες ώρες επιβάλλεται η λογική στάση από όλες τις πλευρές.
Η παράδοση της Ολυμπιακής Φλόγας στην Οργανωτική Επιτροπή «Τόκυο 2020» θα γίνει κανονικά την Πέμπτη 19 Μαρτίου στο Παναθηναϊκό Στάδιο, χωρίς την παρουσία κοινού

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook