“Δεν θέλουμε να φτάσουμε στο σημείο να πάρουμε την Αστυνομία”

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Ο υπεύθυνος εγκαταστάσεων του Ερασιτέχνη ΟΦΗ Σίμος Καμπάκας μίλησε στον Αthletic Radio 104,2 για την εισβολή στα γήπεδα της Εφόδου και τόνισε πως ελπίζει ότι με την ανακοίνωση θα υπάρξει ακόμα μεγαλύτερη ευαισθητοποίηση ώστε να μην υπάρξει ανάλογο φαινόμενο.

Αναλυτικά όσα είπε ο Σίμος Καμπάκας στον Athletic Radio 104,2

Για το περιστατικό εισβολής στις εγκαταστάσεις του ΟΦΗ: “Με την ανακοίνωση που εξέδωσε ο Ερασιτέχνης ΟΦΗ και η οποία ήταν αυστηρή, θέλουμε να ευαισθητοποιήσουμε τον κόσμο γιατί τώρα προέχει η υγεία όλων μας. Αυτή η περίοδος που περνάμε ως χώρα, δεν είναι περίοδος διακοπών. Υπάρχει λόγος που πρέπει να περιοριστεί η κοινή δράση. Δεν είναι δυνατόν να παρακολουθούμε μέσα από κλειστό κύκλωμα ότι υπήρχαν 15 – 20 άτομα που μπήκαν στα γήπεδα, μικροί και μεγάλοι και έπαιζαν στις μπασκέτες των γηπέδων της Εφόδου. Προφανώς και ήταν μια απερισκεψία και θέλω να πιστεύω πως το κατάλαβαν όλοι τους. Ελπίζω να το αντιληφθούν όλοι γιατί όσο πιο γρήγορα συμβεί, τόσο πιο γρήγορα θα επανέλθουν οι ζωές μας στην κανονικότητα”.

Για την αντίδραση του Ερασιτέχνη ΟΦΗ: “Τα γήπεδα της Εφόδου, παρότι υπάρχει περίφραξη, βλέπουμε πολλούς επιτείδιους που ανοίγουν τρύπες και μπαίνουν μέσα. Αυτό το φαινόμενο έχει παρατηρηθεί και στο παρελθόν. Τώρα όμως πρέπει να αντιληφθούμε πόσο σημαντικό είναι να παραμείνει ο κόσμος στο σπίτι του. Δεν θα βγάζαμε ποτέ την ανακοίνωση όμως αποφασίσαμε πως πρέπει να ταρακουνήσουμε τα νερά, πως αυτό που συμβαίνει είναι παράνομο και γιατί πρέπει να ακολουθήσουμε όλοι μας τους κανόνες και να παραμείνουμε στα σπίτια μας”.

Για τα μέτρα αντίδρασης που πήρε ο ΟΦΗ: “Ο ΟΦΗ έκανε αυτό που έπρεπε να κάνει, όσο και αν μας πονάει, όλους που είναι στον σύλλογο, να βλέπουμε κλειστές τις εγκαταστάσεις που καθημερινά αθλούνται δεκάδες μικρά παιδιά. Με πονάει, άσχετα από το αν είμαι γονιός ή όχι αλλά έπρεπε να παρθεί αυτή η απόφαση. Ο ΟΦΗ προχώρησε στην απολύμανση όλων των εγκαταστάσεων, τόσο στα γήπεδα της Εφόδου, όσο και στο ΒΑΚ ώστε όταν αρθεί η απαγόρευση εμείς να είμαστε πανέτοιμοι”.

Για τις επόμενες κινήσεις του Ερασιτέχνη ΟΦΗ: “Θα πάω με νέο συνεργείο για να κλείσουμε την περίφραξη, θα πάω με νέο συνεργείο, ήδη τοποθετήθηκαν ταμπέλες που συνιστούν προσοχή και έχουμε κάνει ότι πρέπει ώστε να τηρηθεί η απαγόρευση. Δεν θέλουμε να φτάσουμε στο έσχατο σημείο και να πάρουμε δραστικά μέτρα όπως το να καλέσουμε την Αστυνομία. Πιστεύω ότι μέσω της ανακοίνωσης στάλθηκε το μήνυμα προς κάθε κατεύθυνση”.

Για την αναστολή λειτουργίας των ακαδημιών μπάσκετ του ΟΦΗ: “Η ακαδημία είχε κλείσει πριν ανακοινωθούν τα μέτρα απαγόρευσης. Έπρεπε να προνοήσουμε προκειμένου να παρθούν όλα τα απαραίτητα μέτρα προφύλαξης”.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook