Εντυπωσιακός ο μοχλός DualSense του PS5!

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Με το PS5, φαίνεται ότι η Sony εγκαταλείπει την επωνυμία DualShock και εισάγει έναν ολοκαίνουργιο μοχλό DualSense για την κονσόλα.

Ξεκινώντας από το σχεδιασμό, είναι σαφές ότι το μοντέλο DualSense θα είναι μια τεράστια αλλαγή σε σύγκριση με τους προηγούμενους μοχλούς της Sony, οι οποίοι ως επί το πλείστον έμοιαζαν με πως κάθε φορά είχαμε κάποιες ουσιαστικές αλλαγές από γενιά σε γενιά, εδώ όμως έχουμε κάτι εντελώς το καινούργιο.

Η Sony αποκαλύπτει το τηλεχειριστήριο DualSense του PlayStation 5 1

Με το DualSense, η Sony επέλεξε μια πιο καμπυλωτή και κομψή εμφάνιση και θα έρθει με χαρακτηριστικά όπως η απτική ανατροφοδότηση που θα επιτρέψει στους παίκτες να αισθανθούν μια ποικιλία από αισθήσεις όταν παίζουν παιχνίδια, όπως η αίσθηση ενός αυτοκινήτου που οδηγείς μέσα από λάσπη. Τα shoulder buttons διαθέτουν επίσης απτική ανατροφοδότηση και θα σας δώσεις αισθήσεις όπως η ένταση που νιώθετε όταν τραβάνε πίσω ένα τόξο για να εκτοξεύσετε ένα βέλος.

Υπάρχει επίσης ένα ενσωματωμένο μικρόφωνο που θα επιτρέψει στους παίκτες να συνομιλήσουν με φίλους χωρίς την ανάγκη επιπρόσθετου εξωτερικού μικροφώνου. Σύμφωνα με τη Sony, “Ο στόχος μας με το DualSense είναι να δώσουμε στους παίκτες την αίσθηση ότι μεταφέρονται στον κόσμο του παιχνιδιού μόλις ανοίξουν το κουτί. Θέλουμε οι παίκτες να αισθάνονται ότι ο μοχλός είναι μια προέκταση του εαυτού τους όταν παίζουν – τόσο πολύ ώστε να ξεχνούν ότι είναι ακόμη και στα χέρια τους! “

techingreek.com