Παναθηναϊκός: Αγωνία για τα αποτελέσματα των τεστ κορωνοϊού

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Το ποδοσφαιρικό τμήμα του Παναθηναϊκού έχει υποβληθεί σε τεστ κορωνοϊού ενόψει του ματς με τον Απόλλωνα και άπαντες στο τριφύλλι περιμένουν με αγωνία τα αποτελέσματα των εξετάσεων.

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα με κρούσματα κορωνοϊού, καθώς την περασμένη Παρασκευή μετά από τεστ βρέθηκαν 5 θετικοί στο τριφύλλι με αποτέλεσμα η τύχη του ματς με τον Αστέρα Τρίπολης να αποφασιστεί λίγη ώρα πριν την έναρξη.

Την Τετάρτη οι πράσινοι αντιμετωπίζουν τον Απόλλωνα Σμύρνης στη Ριζούπολη και όλοι στην ομάδα περιμένουν με αγωνία τα αποτελέσματα των νέων τεστ που έχει υποβληθεί το ποδοσφαιρικό τμήμα. Ο Λάζλο Μπόλονι περιμένει να δει ποιους παίκτες θα έχει διαθέσιμους, αλλά και την κατάσταση όσων έχουν προσβληθεί από τον ιό, ενόψει των δυο συνεχόμενων αναμετρήσεων για το πρωτάθλημα με την Ελαφρά Ταξιαρχία και την ΑΕΛ στη Λεωφόρο.

Εκτός είναι σίγουρα ο Μαουρίσιο, ο οποίος παραμένει στη Βραζιλία, και οι τέσσερις που είχαν απουσιάσει από τον αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης για το ματς με τον Απόλλωνα και περιμένουν τα τεστ στο τριφύλλι. Αξίζει να σημειωθεί πως αν έχει κι άλλα θετικά κρούσματα θα τεθεί εν αμφιβόλω και το ματς με την ομάδα του Γιώργου Παράσχου.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook