Παναθηναϊκός: Οπαδοί του τριφυλλιού στην προπόνηση, τα “έψαλλαν” σε παίκτες και προπονητή

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Αντιπροσωπεία οργανωμένων οπαδών του Παναθηναϊκού έκανε «ντου» την Πέμπτη το απόγευμα στις αθλητικές εγκαταστάσεις του τριφυλλιού και τα «έψαλλε» σε παίκτες, προπονητικό τιμ και διοίκηση για τον αποκλεισμό από τον ΠΑΣ Γιάννινα στα προημιτελικά του Κυπέλλου.

Οι φίλοι των “πράσινων” διέκοψαν την προπόνηση και τα έψαλλαν σε όλους στο αθλητικό κέντρο του τριφυλλιού χρησιμοποιώντας αρκετά βαριές εκφράσεις προς όλους. Τα βέλη τους δεν πήγαιναν μόνο προς τους παίκτες αλλά και προς τον Λάζλο Μπόλονι ο οποίος επίσης έχει μερίδιο ευθύνης για την εικόνα που παρουσιάζουν οι πράσινοι.

Αξίζει να σημειωθεί πως πριν από το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό αλλά και τους δυο προημιτελικούς με τον ΠΑΣ Γιάννινα, αντιπροσωπεία των οργανωμένων είχε βρεθεί και πάλι στο Κορωπί και είχε ζητήσει πάση θυσία την πρόκριση και την κατάκτηση του Κυπέλλου, αλλά και την κατάληψη της δεύτερης θέσης, εμψυχώνοντας μάλιστα παίκτες και προπονητή, όμως ο Παναθηναϊκός δεν τα κατάφερε και γνώρισε έναν αποκλεισμό-ντροπή από τον «Άγιαξ της Ηπείρου» και μάλιστα με δυο ήττες.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook