Χωρίς Βουκαντίνοφ στην Αμαλιάδα!

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Με ένα σημαντικό πρόβλημα θα παραταχθεί ο ΟΦΗ στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος κόντρα στον Κόροιβο Αμαλιάδας αφού ο Φώτης Τακιανός δεν θα έχει στην διάθεση του τον Σέρβο γκαρντ ενώ θα βρίσκεται στην αποστολή ο Μύρων Παπαδάκης.

Όπως έγραψε την Τρίτη το Gentikoule, το πρόβλημα που αντιμετώπιζε ο Σέρβος αποδείχθηκε πιο σοβαρό από όσο πίστευαν στον ΟΦΗ με αποτέλεσμα να μην έχει προπονηθεί καθόλου από την ημέρα που αποκτήθηκε. Ο Βουκαντίνοφ (όπως και ο ΟΦΗ βεβαίως) στάθηκε άτυχος με αποτέλεσμα να τραυματιστεί στην δεύτερη, μόλις, προπόνηση που έκανε με την φανέλα του ΟΦΗ.

Το πρήξιμο στο πόδι του Βουκαντίνοφ δεν έχει υποχωρήσει ακόμα και είναι δεδομένο πως δεν θα ακολουθήσει την αποστολή στην Πελοπόννησο με τον Φώτη Τακιανό να μην έχει στην διάθεση του έναν παίκτη, στον οποίο στηρίζει αρκετά την φετινή σαιζόν.

Αντιθέτως, ο Παπαδάκης νιώθει πολύ καλύτερα και θα είναι κανονικά στην αποστολή του ΟΦΗ, όπως το ίδιο συμβαίνει και με τον Κώστα Μπαλάφα που αντιμετώπιζε πρόβλημα τραυματισμού τις προηγούμενες ημέρες.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook