Ο Τακιανός έχει ήδη ξεκινήσει τον σχεδιασμό του νέου ΟΦΗ!

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Μετά τις χθεσινές ευχάριστες εξελίξεις με την οριστικοποίηση της συμμετοχής του ΟΦΗ στην Α2, σε προτεραιότητα τίθεται η παραμονή του Φώτη Τακιανού που ήδη έχει ξεκινήσει τον σχεδιασμό του για την επόμενη χρονιά.

Το έργο του Μακεδόνα τεχνικού κρίνεται απολύτως πετυχημένο με βάση τα προβλήματα και τις δυσκολίες που αντιμετώπισε ο ΟΦΗ την προηγούμενη σαιζόν και κατά συνέπεια η παραμονή του αποτελεί τον βασικό στόχο της Επιτροπής Μπάσκετ.

Σκοπός των ανθρώπων του ΟΦΗ είναι να έχουν “τελειώσει” με την υπόθεση Τακιανού μέχρι το τέλος της εβδομάδας προκειμένου να ξεκινήσει αμέσως ο σχεδιασμός για το νέο πρωτάθλημα. Άλλωστε, ο ΟΦΗ την “πάτησε” την προηγούμενη σαιζόν όταν έτρεχε να δημιουργήσει το ρόστερ της νέας χρονιάς με αποτέλεσμα να βγάλει όλη την χρονιά με 6 – 7 παίκτες.

Πάντως, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Φώτης Τακιανός έχει ήδη ξεκινήσει τον σχεδιασμό της νέας χρονιάς και μόλις ολοκληρωθεί η συμφωνία του με την ομάδα θα είναι σε θέση να τον θέσει σε εφαρμογή. Στον ΟΦΗ είναι διατεθειμένοι να δημιουργήσουν μια ανταγωνιστική ομάδα που παράλληλα θα είναι σε θέση να φέρει ακόμα περισσότερο κόσμο στο γήπεδο!

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook