Και όμως, συνεχίζουμε…

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Ο Νίκος Δελατόλας γράφει στο blog του στο Gentikoule για την ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ του ΟΦΗ κόντρα σε όλες τις δυσοίωνες προβλέψεις για το μέλλον του τμήματος μπάσκετ.

Συνεχίζουμε φίλοι μου στην Α2, κόντρα στις προβλέψεις για γενικότερη… καταστροφή της ομάδας μας. Βρίσκοντας η διοίκηση, τους κατάλληλους ‘συμπαίχτες’ κατάφερε να γυρίσει το κλίμα και όχι μόνο να κατεβάζει ομάδα κουτσά στραβά ίσα-ίσα για να συμμετάσχει αλλά κάνει και κινήσεις το κυριότερο σοβαρές.

Η  ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας από τον Τακιανό που έχει πετύχει στην καριέρα του τα  τελευταία χρόνια   2 ανόδους στην Α1 δεν σημαίνει ότι θα πάει και η ομάδα μας για άνοδο(ωραία θα ήτανε βέβαια). Ένας προπονητής πετυχημένος τα τελευταία χρόνια δεν θα πήγαινε ποτέ σε μια ομάδα χωρίς να πάρει τις απαραίτητες εγγυήσεις από την  διοίκηση ότι όλα θα λειτουργούν σωστά και ότι θα υπάρχουν διαθέσιμα χρήματα για να προσελκύσει καλούς παίχτες. Αφού ο Τακιανός  πήρε τις εγγυήσεις του, τότε και εγώ γράφω ότι η ομάδα θα πάει καλά.

Όσον αφορά το διοικητικό είχα γράψει πριν 2 μήνες:

Το καλύτερο σενάριο θα ήταν

– Η οικογένεια να βρει νέους παράγοντες και νέες δυνάμεις που όλοι μαζί θα ασχοληθούν ενεργά με το μπάσκετΠιστεύοντας ότι δεν χρειάζονται τόσο πολύ χρήματα όσο διάθεση   ελπίζω και εγώ  σε …καλύτερες  μέρες.

Οι νέοι παράγοντες με διάθεση βρέθηκαν μέσα από το κύτταρο της ομάδας μας : τις Ακαδημίες Μπάσκετ. Γονείς που αγαπούν  το μπάσκετ  ή  το αγάπησαν βλέποντας τα παιδιά  τους να παίζουν και να ιδρώνουν με το σήμα του ΟΦΗ. Μην ξεχνάμε σε τι εποχή  μπαίνουν μπροστά όταν όλοι κώφευαν.

Αυτή η προσπάθειά τους απαιτεί τουλάχιστον σεβασμό από όλους μας.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

14 + 10 =