ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΦΥΓΑΜΕ ΠΟΤΕ

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Ο Αντώνης Καμπιτάκης γράφει στο blog του στο Gentikoule για… εκείνους που έφυγαν αλλά και ΕΚΕΙΝΟΥΣ που θα παραμένουν ΠΑΝΤΑ στο πλευρό του ΟΦΗ.

Παιχνίδι δίχως αύριο λέγαμε, έλεγαν κι όμως πάει πέρασε και αυτό. Σε ένα παιχνίδι που ο ΟΦΗ αδίκησε τον εαυτό του αλλά έκανε τα δικά μου ματιά να μην πονάνε μετά από καιρό. Με έναν ΟΦΗ διαφορετικά στημένο με 4-4-2 γεμάτο όρεξη και πάθος, αδίκησε το εαυτό του αφού δεν πάτησε τον Αρούλη. Πέρασε όμως και πάμε παρακάτω, Πανιώνιος το Σάββατο , και άλλο ένα παιχνίδι στοίχημα για εμάς.

Ο Εφτάψυχος ΟΦΗ που καταφέρνει πάντα να παίρνει μπροστά μέσα από οποιαδήποτε προβλήματα του παρουσιάζονται.

Έφυγε ο πετυχημένος της Β εθνικής διαχρονικά προπονητής, πηρέ μαζί του και το άλλο παλικάρι αυτόν που είχε κουραστεί  και παρουσίασαν ένα άλλο ΟΦΗ στην Τούμπα. Για την Χαλκηδόνα μιλάμε βέβαια , σε ένα παιχνίδι με έντονο άρωμα ΟΦΗ από αγωνιστικής πλευράς, όλοι πίσω και βλέπουμε .
Το παλικάρι από την Σλοβενία έκλεισε τα κινητά, και δεν απαντούσε σε κανέναν.
Ε ! Και τι έγινε;

ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΦΥΓΑΜΕ ΠΟΤΕ.  Όσα προβλήματα και αν υπάρχουν η ασπίδα παραμένει ,και μαζί της ο κόσμος. Και να θυμάστε ότι αν ο ΟΦΗ συνεχίζει να προσπαθεί θα ξαναζήσουμε και πάλι στιγμές Γεντι Κουλέ.

Δύναμη στην δύναμη. Ψυχή και σώμα , φωνή και πάθος , εμείς θα είμαστε για πάντα εδώ.

Και μην μπει κανείς στην διαδικασία να πει έλα μωρέ, ένα παιχνίδι ήταν άσε να δούμε παρακάτω. Ενωμένοι και δυνατοί μπορούμε, και γιατί άλλωστε να μην δώσουμε την ευκαιρία σε κάτι πραγματικά δικό μας.

Δύναμη, φωνή, πάθος και στήριξη και μην ξεχνάμε, Σάββατο 5.15 με τα γατάκια  Άντε μωρη ΟΜΙΛΑΡΑ….

Υ.Γ Η Χαλκηδόνα δεν πρόκειται να χάσει φέτος παρά μόνο στο παιχνίδι με τον Γαύρο υπό την προϋπόθεση βεβαίως ότι θα έχει τελειώσει το παιχνίδι με την Λιβαδειά μέχρι τότε ….

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook

8 σχόλια

  1. επιτελους μια “αιρετικη” αποψη…
    τελος τα yesmen …
    φυσικα και ειναι προπονητης Β! εθνικης
    τον θυμαμαι σε ενα αγωνα οταν ηταν στον ΑΡΗ στην Βεθνικη που στα τελευταια λεπτα του αγωνα ειχε γυρισει την πλατη στον αγωνιστικο χωρο γιατι ειχε χ..εί πανω του..
    και μη αναφερουν τα παπαγαλακια οτι μας εβγαλε στην Α! εθνικη.. 3ους και καταιδρωμενους μας εβγαλε..αφου καταφερε να χασει και απο την Καρδιτσα.
    οσο για την Χαλκηδονα ,,ποτε δεν βγηκε στην Α! εθνικη ..με αγωνες αλλα με συμβολαιογραφικα εγγραφα.
    Ταυλαριδηδες και Γεωργιου ηταν απο μικρα παιδια οπαδοι στις ομαδες που παιζουν τωρα…δοξαστε τους οταν κατεβουν στο Ηρακλειο

  2. Καθόλου αιρετική άποψη φίλε μου, πολλοί έχουν την ίδια ακριβώς άποψη με τον αρθρογράφο.Γι αυτό και συμμετείχαν τόσοι στο χθεσινό σύνθημα.Όπως ε’ιπες,με καλύτερο υλικό 3ους και καταιδρωμένους μας ανέβασε και πέρυσι που είχε φοβερό υλικό,κατάφερε να μας βγάλει κάτω από τον Πας…

  3. ti orea parea autos pou tosa paixnidia xeirokrotousan oloi ektos apo esena mallon einai tora proponitis b ethnikis , kai o slovenos ,o teliomenos me ta kleista kinita , kai vaivaios kalopliromenos sta xartia ,opos kai tosoi aloi pou pezoun tzampa toso kairo einai aplos perastikoi , mono esi kai posoi akoma sto iraklio einai ofi , ektos kai ego pou den erxomai sto gipedo giati varethika na vlepo tous filous sou na ftinoun opoion den einai ofi sta simaiakia tou korner ,kai xero apo tora otan tha figei o pero ,giati an tha meinei kai den paei exoteriko tha miolame gia allo ena talento pou xathike valton kai ayton stin black list sou , kai krata ton sari na sou leei oti eprepe na kerdisis 5-0 ton arouli , kai olous autous pou sou ekanan tosa xronia ta miala giaourti. ntropi sou file opoios kai na eisai ,kai min xehaso mono esi eisai OFI se olo to nisi

  4. Σίγουρα δεν με ξέρεις …πρώτα απο όλα ναι ποτε δεν γουσταρα αναστο και πρώτα απο όλα γιατι ακόμα και μέσα στο ΒΑΚ είχε φωτο του με τη φανέλα τουγαβρου κΙ την μοίραζε . Ποτε δεν τον πήγαινα είναι αλήθεια . Στην 4 δεν πηγαίνω εδω και 1 χρόνο , και πάνω απο αναστοπουλος , Σισιτς για μενα αν με έχεις διαβάσει μετράει μόνο το σήμα .. Στα 40 μου δεν χρειάζεστε να δώσω διαπιστευτήρια σε κανένα ούτε και σε εσένα . Δεν κάθομαι κοντά σε σημαιακια . Πληρώνω 10 ευρω πηγαίνω μαζι με το γιο ( 17) χρόνων η με το φιλιοτσο μου 7 ετών στην θύρα 1 ακριβώς στην σημαία του συλλόγου Ποντίων που μπαίνει εκει α
    Εδω και 3 χρόνια . ….. Μόνο ΟΦΗ φίλε μου τα υπόλοιπα μακριά απο εμένα …

  5. δεν αμφισβιτισα ποτε τα διαπιστευτιρια σου φιλε αλλα διπλα απο το σημα του ΟΦΗ θα επρεπε να εχεις και καποια αλλα πραγματα οπως η αξιοπρεπεια του καθε ενα που υπηρετhσε αυτη την φανελα που αγαπας εσυ ,ελπιζω εστω αυτο να μην σε αφηνει παγερα αδιαφορο , τοσοι ηρθαν και εφυγαν απο τον ΟΦΗ δεν σου λεω πανω απο ολα αυτοι αλλα διξε εστω και λιγο οτι εκτιμησες αυτο που εκαναν για την μεγαλη σου αγαπη εστω και με τα λαθη τους ,η μηπως εσυ ή εγω δεν κανω?(λαθη )

  6. Παντα στην κοντρα ημουνα φιλε . Τιποτα δεν με αφηνει αδιαφορο και ειδικα οι ανθρωπινες σχεσεις , Υπηρετω ομως φιλε σημαινει πολλα και για μενα αυτοι που υπηρετουν κυριολεκτικα και οχι επιφανειακα ειναι αυτοι που μενουν και οχι αυτοι που φευγουν . Αντικρουομενο αυτο που λεω αλλα θα πω μονο ενα . Ειμαι σιγουρος οτι εσυ ασχετα με την ηλικια σου εχεις υπηρετησει την ομαδα 98% περισσοτερο απο οτι οπαδιλικι πουλησαν καποιοι . Δεν φωναξα ποτε κανενα ονομα στο γηπεδο . Ολοι ερχοντε παρερχοντε και μενεις ΕΣΥ . Που εδωσες φραγγα σε μετοχες , διαρκειας εκδρομες, ΟΧΙ για τον Καμπιτακη τον Σισιτς τον Αναστο αλλα για το σημα . Στο κατω κατω περα απο εμενα και εσενα και καποιους πιστους 10δες 100δες η 1000δες αυτοι ειμαστε φιλε μου….

  7. Oso iparxoun anthropoi tha uparxoun kai gnomes polles,
    Ofi eimaste oloi auto den tha allaxei pote ,omos einai kathikon mas auto pou mas enonei na to diaxiristoume oste na megalosei kai oxi na siriknothei ,kata tin diki mou gnomi otan iparxei kritiki ston opiondipote oso einai stin omada einai kalo kai mporei na vohthisei , otan omos figei ,an den thes na tou peis ena antio ,aston mono na kleisei tin porta feugontas,ayto isxyei kai gia tous aplirotous, kai axristous. an thes na peis kati ego tha to diavaso , alla den tha apantiso, geia sou kai kali sinexeia

  8. Εγώ συμφωνω με την άποψη του Αντώνη, και φυσικά εμείς δεν φύγαμε ποτέ…αν ο αναστο έφευγε με ´κανονικό´ τροπο η κριτική θα ήταν άδικη. Τώρα όμως οι φίλαθλοι του ΟΦΗ δικαιούνται να είναι πικραμένοι, αφού ο τρόπος του ήταν απαράδεκτος. Και να προσθέσω ότι ο κόσμος του ΟΦΗ μόνο άγνωμων δεν είναι σε αΥτους που έχουν φύγει από την ομάδα σαν αντρες και έχουν προσφέρει… Για παράδειγμα πάντα χειροκρόταμε τον παράσχο και ας μην ανεβηκαμε α εθνική μαζί του

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

15 + three =