Στα περίπτερα το MVP του Αυγούστου

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Στο τεύχος Αυγούστου του MVP που βρίσκεται στα περίπτερα του Ηρακλείου o Λεωνίδας Καμπάνταης, σε μια μοναδική συνέντευξη, αποκαλύπτει το δικό του όραμα για τον ΟΦΗ της Σούπερ Λίγκ.

Συγκρίνει τον ΟΦΗ του Μαχλά, με την ΑΕΚ του Ντέμη Νικολαΐδη και  ζητάει από τους φιλάθλους να δείξουν υπομονή στο σχέδιο της ομάδας, για να βαδίσει αυτή προς την οικονομική της εξυγίανση….

Ακόμη  ένα  αφιέρωμα 9 σελίδων με πλούσιο φωτορεπορτάζ, από τις μάχες των πλέι-όφ που έδωσε ο ΟΦΗ στα γήπεδα της Αθήνας.

Εικόνες από τις εκδρομές των φιλάθλων του ΟΦΗ  και από  τον παλμό της εξέδρας  στα γήπεδα της Νέας Σμύρνης, της Φυλής, της Καλλιθέας, όπου χτύπησε δυνατά η καρδιά του ΟΦΗ.

Στο τεύχος αυτό του MVP δυο από τους νέους παίκτες του Εργοτέλη, ο Γερμανός τερματοφύλακας Σόρεν Πίρσον και ο Σέρβος κεντρικός αμυντικός Μπόρισλαβ Γιοβάνοβιτς  αποκαλύπτονται και δηλώνουν έτοιμοι να βοηθήσουν το κρητικό συγκρότημα να κάνει την «υπέρβαση».

Ακόμη η Ηρακλειώτισσα αθλήτρια-φαινόμενο Φλωρεντία Καλογεράκη, αποκαλύπτει το μυστικό της  για το πώς  σαρώνει  Πανελλήνια ρεκόρ στην δισκοβολία.

Επίσης ο Αλέξης Τσακιρίδης σε μια συνέντευξη από καρδιάς  αποχαιρετάει τους φίλους του μπασκετικού ΟΦΗ με την ευχή σύντομα ο σύλλογος να βρεθεί στα σαλόνια της Α1 και να αγωνιστεί στο κλειστό γυμναστήριο στα Δυο Αοράκια.

Ακόμη στο τεύχος αυτό του MVP μια ενδιαφέρουσα συνέντευξη του Πύρρου Δήμα, ο οποίος μιλάει για τη νέα Εθνική ομάδα της Αρσης Βαρών  η οποία θα κάνει στο Ηράκλειο την προετοιμασία της για τους Ολυμπιακούς αγώνες του 2012 , για  το ντόπινγκ και το μέλλον του αθλήματος

Στο MVP του Αυγούστου ειδήσεις από το αυτοκίνητο, παρασκήνια και 23 σελίδες με  όλα τα Sportevents του καλοκαιριού.

MVP, για να είστε οι καλύτεροι παίκτες στην αθλητική ενημέρωση

Ζητήστε το τεύχος Αυγούστου στα περίπτερα του Ηρακλείου

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook