Stoiximan.gr Basket League Playoffs – Παρουσίαση Χορηγών

Eπιμέλεια:Μανώλης Θέμελης

Stoiximan.gr Basket League Playoffs – Παρουσίαση Χορηγών

Στη συνέντευξη Τύπου ενόψει της έναρξης της ημιτελικής και τελικής σειράς των Playoffs της Stoiximan.gr Basket League, ο Ε.Σ.Α.Κ.Ε. παρουσίασε τους χορηγούς του φετινού πρωταθλήματος, θέλοντας να ευχαριστήσει τους συνοδοιπόρους στο «ταξίδι» για την ανάδειξη του φετινού πρωταθλητή.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης, παρουσιάστηκε το νέο τηλεοπτικό μήνυμα της Stoiximan.gr Basket League για τη σειρά της ημιτελικής και τελικής φάσης.

Απολαύστε το:

Ο Μεγάλος Χορηγός της Basket League, Stoiximan.gr εκπροσώπησε ο κ.Ιωάννης Σπανουδάκης, ως μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της εταιρείας. Ο κ. Ι. Σπανουδάκης στάθηκε ιδιαίτερα στην από κοινού διοργάνωση ενεργείων στο πλαίσιο της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης που προσφέρουν στο κοινωνικό σύνολο αλλά και στην εικόνα που παρουσιάζουν τα ελληνικά γήπεδα. Αναλυτικά, ο κ. Ιωάννης Σπανουδάκης ανέφερε:

«Ξεκινήσαμε φέτος μια συνεργασία με τον ΕΣΑΚΕ και την BasketLeague, για την οποία, από την πρώτη στιγμή, για εμάς στην Stoiximan, επιδίωξή μας ήταν να ξεφύγει από τα στενά πλαίσια μιας χορηγίας.Και αυτό για η BasketLeague έχει μια ιδιαιτερότητα και μια ειδοποιό διαφορά από τις υπόλοιπες ελληνικές διοργανώσεις και πρωταθλήματα. Αφορά σε ένα άθλημα, το οποίο συνεχίζει και βρίσκεται στο υψηλότερο αγωνιστικό επίπεδο πανευρωπαϊκά, είτε πρόκειται για τους συλλόγους είτε για την εθνική ομάδα. Αφορά σε ένα άθλημα που όχι μόνο τις τελευταίες τρεις δεκαετίας μας χαρίζει σημαντικές διακρίσεις αλλά και που συνεχίζει, με τον ίδιο ρυθμό, να παράγει και να αναδεικνύει νέους, ταλαντούχους αθλητές.

Την ίδια στιγμή, η γεωγραφική διασπορά των ομάδων που συμμετέχουν στο πρωτάθλημα, δημιουργεί τις συνθήκες για ακόμη μεγαλύτερη ανάπτυξη του αθλήματος και για ακόμη μεγαλύτερη δημιουργία εστιών διάχυσης και πολλαπλασιασμού των υψηλών μηνυμάτων και αξιών του αθλητισμού.

Στην Stoiximan, πρεσβεύουμε την αρχή ότι ο αθλητισμός έχει και οφείλει να έχει άμεση σύνδεση με την κοινωνία και τις ανάγκες της. Σκεφτείτε ότι δυστυχώς  βρισκόμαστε σε μια αδρανή οικονομική και κοινωνική συγκυρία και ως εκ τούτου ο ρόλος του αθλητισμού πρέπει να είναι ενεργός μέσα στην κοινωνία.Για το λόγο αυτό, σχεδιάσαμε και υλοποιούμε, σε αγαστή συνεργασία με τον ΕΣΑΚΕ και την BasketLeague, ένα διευρυμένο πρόγραμμα που αφήνει ένα θετικό κοινωνικό αποτύπωμα. Είναι από τις φορές που με καμάρι μπορούμε να πούμε ότι αυτά που είχαμε ανακοινώσει ως πρόθεση στην αντίστοιχη ενημέρωση για την έναρξη συνεργασίας υλοποιούνται και μάλιστα έχουν και σημαντικά αποτελέσματα.

Ως Μέγας Χορηγός της Basket League, ενώσαμε τις δυνάμεις μας με τον ΕΣΑΚΕ και διοργανώνουμε την εκστρατεία “Basket Αγάπης» για την ενίσχυση απόρων οικογενειών και ιδρυμάτων στις πόλεις όπου εδρεύουν οι ομάδες της Α1. Συνοδοιπόροι σε αυτό το κοινωνικό έργο είναι πάντα οι ΚΑΕ/μέλη του ΕΣΑΚΕ και οι φίλαθλοι του μπάσκετ. Στο πλαίσιο της ενέργειας “Basket Αγάπης» συγκεντρώνονται τρόφιμα από τους φίλους του μπάσκετ πριν την έναρξη των αγώνων της Stoiximan.gr Basket League, τα οποία εμπλουτίζονται από προϊόντα που διαθέτουν οι διοργανωτές από τις τοπικές αγορές και διανέμονται σε άπορες οικογένειες και τα Κοινωνικά Παντοπωλεία. Ενισχύσαμε την πρωτοβουλία αυτή με ένα δεύτερο πρόγραμμα, το ‘Οι Μικροί Ήρωες στο Γήπεδο’, φιλοξενώντας σε κάθε γήπεδο παιδιά από ιδρύματα της περιοχής. Έχουμε ήδη βρεθεί με τα δύο προγράμματα, στη Λευκάδα, στο Λαύριο, στην Πάτρα, στην Κύμη, στα Τρίκαλα, στην Αμαλιάδα, στην Ρόδο, στο Ρέθυμνο, στην Αθήνα και την Θεσσαλονίκη, ενισχύοντας μέχρι σήμερα 13 φορείς και ιδρύματα, και έπεται συνέχεια.

Η Stoiximan είναι σήμερα η μεγαλύτερη ελληνική εταιρεία στοιχηματισμού στο διαδίκτυο. Βασικό μας αντικείμενο είναι ο αθλητισμός. Θεωρούμε χρέος μας να βρισκόμαστε κοντά σε όλα τα αθλήματα, σε όλες τις διοργανώσεις, ενισχύοντας, στο μέτρο του δυνατού, αθλητές, ομάδες, διοργανώσεις, εθνικές ομάδες και αθλητικούς θεσμούς.

Σήμερα, η ενεργή συμμετοχή του ιδιωτικού τομέα στον αθλητισμό είναι περισσότερο αναγκαία από ποτέ. Το είδαμε και το είδατε όλοι με τους Ολυμπιονίκες μας, που χωρίς την ιδιωτική πρωτοβουλία, θα είχαν περισσότερα εμπόδια να υπερπηδήσουν.

Είμαστε παρόντες στον ελληνικό αθλητισμό και στο ελληνικό μπάσκετ.

Η BasketLeague βρίσκεται λίγες στροφές πριν από την ολοκλήρωσή της για την φετινή αγωνιστική περίοδο. Ήδη το επίπεδο όλων των ομάδων και του πρωταθλήματος ήταν πολύ ανταγωνιστικό.Ως φίλαθλος θα σας μεταφέρω και μια ευχάριστη προσωπική εικόνα που συνάντησα φέτος σε πολλά γήπεδα και δεν είναι άλλη από τις πολλές οικογένειες και τα πολλά μικρά παιδιά που γέμισαν τα ελληνικά γήπεδα. Δεν μπορώ να φανταστώ πιο ελπιδοφόρο μήνυμα από αυτό.Εύχομαι και τα πλει οφ να έχουν το ίδιο ενδιαφέρον και υψηλό ανταγωνισμό και θέλω να κλείσω υπογραμμίζοντας ότι για εμάς η συνεργασία με τον ΕΣΑΚΕ φέτος ήταν η στέρεα βάση για να κάνουμε μαζί ακόμη περισσότερα πράγματα».

Στη συνέχεια το λόγο πήραν οι πρωταγωνιστές των τελικών.

Οι αρχηγοί και οι προπονητές των τεσσάρων ομάδων που μετέχουν στην ημιτελική και τελική φάση των πλέι οφ της STOIXIMAN.GR Basket League άνοιξαν τα… χαρτιά τους και μοιράστηκαν τις σκέψεις τους πριν αρχίσουν την προσπάθεια τους για την διεκδίκηση του τροπαίου του πρωταθλητή Ελλάδας για την σεζόν 2016-17.

Σπύρος Μούρτος (αρχηγός Άρη):

«Είμαστε χαρούμενοι που βρισκόμαστε για Τρίτησυνεχόμενη χρονιά στις 4 καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος και αυτό αποτελεί επιβράβευση τόσο της προσπάθειας που κάνει η διοίκηση, αλλά και της σκληρής δουλειάς των παικτών και του προπονητικού τιμ. Να ευχηθώ καλή επιτυχία στον Ολυμπιακό για το Final-4. Εμείς όμως είμαστε μεγάλοι
ανταγωνιστές, θα δώσουμε ό,τι έχουμε και θα διεκδικήσουμε όλες τις πιθανότητες. Εύχομαι οι αγώνες να γίνουν σε γεμάτα γήπεδα και να το ευχαριστηθούν όλοι».

Δημήτρης Πρίφτης (προπονητής Άρη):

«Είναι η τρίτη συνεχόμενη χρονιά που είμαστε σε αυτή τη συνέντευξη Τύπου με τον Σπύρο (σ.σ. Μούρτο). Μας χαροποιεί πολύ αυτό, καταδεικνύει την προσπάθεια εντός και εκτός γηπέδου. Γνωρίζουμε ότι στη φάση αυτή των παιχνιδιών που διανύουμε ο συντελεστής είναι υψηλός. Είμαστε ρεαλιστές και ταυτόχρονα θέλουμε να διεκδικήσουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε. Θέλουμε να απολαύσουμε αυτά τα παιχνίδια και τον τελευταίο μήνα του πρωταθλήματος. Εύχομαι ό,τι καλύτερο στον Ολυμπιακό στην Ευρωλίγκα. Εύχομαι να γίνουν ήρεμα παιχνίδια με κόσμο στα γήπεδα και να το απολαύσουμε όλοι».

Ντούσαν Σάκοτα (αρχηγός ΑΕΚ):

«Είχαμε μία άκρως ανταγωνιστική σεζόν και φτάνοντας στο τέλος είμαστε ικανοποιημένοι από την τελική κατάταξή μας. Δείχνει την ανοδική πορεία της ΑΕΚ από τότε που επιτρέψαμε στην STOIXIMAN.GR Basket League, έχουμε άρει 5η, 4η
και 3η θέση! Δουλεύουμε για να επιστρέψει η ομάδα εκεί που ανήκει. Κάναμε καλή δουλειά στην πρώτη φάση των πλέι οφ, είχαμε δύσκολη περίοδο γιατί είχαμε πολλές ημέρες χωρίς παιχνίδια που είναι επικίνδυνο, εκμεταλλευτήκαμε όμως το χρόνο μου και είμαστε έτοιμοι για μία σειρά που είναι από τις καλύτερες ομάδες στην Ευρώπη. Ευχόμαστε στον Ολυμπιακό να εκπροσωπήσει με τον καλύτερο τρόπο το ελληνικό μπάσκετ στην Ευρώπη, έτσι όπως πάντα κάνει»!

Σωτήρης Μανωλόπουλος (προπονητής ΑΕΚ):

«Να ευχηθώ καλή επιτυχία στον Ολυμπιακό. Συγχαρητήρια για την πρόκριση και τους εύχομαι ό,τι καλύτερο. Θεωρώ πως κάναμε ένα βήμα παραπάνω φέτος, παίξαμε αρκετά καλό μπάσκετ όλη τη σεζόν, ήμασταν σοβαροί και γι’ αυτό καταφέραμε να πάρουμε την 3η θέση. Γίνεται σοβαρή δουλειά στην ΑΕΚ, ξεκινώντας από τον πρόεδρό μας, τον κ. Αγγελόπουλο που έχει μεγάλες φιλοδοξίες για την ΑΕΚ και προσπαθεί για το καλύτερο. Παίζουμε με τον Παναθηναϊκό, μία από τις καλύτερες
ομάδες στην Ευρώπη. Το ότι δεν προκρίθηκε στο final-4 δεν μειώνει την αξία του. Οι παίκτες μας έχουν δουλέψει πολύ σκληρά και νομίζω ότι μπορούμε να είμαστε ανταγωνιστικοί και να διεκδικήσουμε ό,τι πιθανότητες έχουμε. Εύχομαι να γίνουν καλά ματς, με υγεία για τους παίκτες, χωρίς βία. Το ζητούμενο είναι να έρχεται περισσότερος κόσμος στο γήπεδο., Να αγαπήσει το μπάσκετ. Όλοι εδώ αγαπάμε μπάσκετ, ζούμε γι αυτό και για να συνεχίσουμε πρέπει να το αγαπήσει ο κόσμος και να έρθει στο γήπεδο».

Νικ Καλάθης (αρχηγός Παναθηναϊκού Superfoods):

«Θεωρώ πως έχουμε μία ισχυρή ομάδα, ικανή να κατακτήσει το τρόπαιο του πρωταθλητή Ελλάδας φέτος. Είχαμε πολλά
σκαμπανεβάσματα φέτος. Ειδικά με το πώς τελειώσαμε την Ευρωλίγκα. Τώρα έχουμε 4 καλές ομάδες. Η ΑΕΚ μπορεί να κάνει πολλά διαφορετικά πράγματα μέσα στο γήπεδο. Για εμάς είναι ακόμη μία πρόκληση κατάκτησης του τίτλου. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και να τον διεκδικήσουμε μέσα στο γήπεδο».

Τσάβι Πασκουάλ (προπονητής Παναθηναϊκού Superfoods):

«Είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι εδώ. Συγχαίρω όλες τις ομάδες που φτάσαμε σε αυτό το σημείο. Θα ήθελα να
συγχαρώ και τους διοργανωτές του πρωταθλήματος. Είμαστε εδώ με τη φιλοδοξία που έχουμε προσπαθήσει να δείξουμε καθ’ όλη τη διάρκεια της σεζόν, δηλαδή να προσπαθούμε να δίνουμε το καλύτερο παλεύοντας σε κάθε παιχνίδι. Ξεκινώντας από το σεβασμό για την ΑΕΚ, τον προπονητή της και τη δουλειά που έχουν κάνει φέτος. Και με βάση αυτό τον
σεβασμό θα δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας για να φτάσουμε στη νίκη. Ελπίζω να προσφέρουμε ένα πολύ καλό θέαμα στον κόσμο. Όλη η Ευρώπη να απολαύσει τους αγώνες μας στο γήπεδο»

Γιάννης Σφαιρόπουλος (προπονητής Ολυμπιακού):

«Ευχαριστώ όλους όσοι μας ευχήθηκανγια το final-4 . Οι παίκτες μας είναι αρκετά έμπειροι και έχουν τη σωστή νοοτροπία πως τοfinal-4 της Ευρωλίγκας δεν έχει καμία σχέση με την ημιτελική σειρά με τον Άρη. Άλλη διοργάνωση, άλλο παιχνίδι, εξίσου ανταγωνιστικά και τα δύο. Οι παίκτες μου έχουν την εμπειρία και την ικανότητα να ξέρουν πόσο επικίνδυνη, οργανωμένη, με στόχο, στην επίθεση και στην άμυνα, ομάδα είναι ο Αρης. Πρέπει να είμαστε έτοιμοι αγωνιστικά και πνευματικά για τη σειρά. Προσπαθούμε να απομονώνουμε κάθε παιχνίδι. Αυτό κάναμε όλη τη χρονιά και αυτό θα κάνουμε και τώρα. Οπότε δε θέλουνε να συνδυάζεται η πρόκρισή μας στο final-4 με τους ημιτελικούς.

Βασίλης Σπανούλης (αρχηγός Ολυμπιακού):

«Είναι πολύ δύσκολο να φτάσεις στην κορυφή, αλλά είναι πιο δύσκολο να διατηρηθείς εκεί γιατί όλοι θέλουν να νικήσουν τον
πρωταθλητή. Έχουμε βρεθεί και στις δύο θέσεις, γνωρίζουμε τα συναισθήματα. Είμαστε έτοιμοι να παίξουμε αυτή την ημιτελική σειρά με τον Άρη που είναι καλή και επικίνδυνηνομάδα, οι προπονητές μας έχουν προετοιμάσει πολύ καλά. Συγκεντρωνόμαστε στανπαιχνίδια με τον Άρη. Εύχομαι κι εγώ να γίνουν καλά παιχνίδια, σε γεμάτα γήπεδα, με
κόσμια παρουσία των φιλάθλων».

Stoiximan.gr. 0% γκανιότα στα πιο δημοφιλή ματς κάθε μέρα & τα περισσότερα ειδικά στοιχήματα της αγοράς

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook