Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα: Η πρωτοποριακή εξέταση για τον κοροναϊό – Μέσα σε 5 λεπτά, από το ΙΧ σου

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Την διαδικασία μας αποκάλυψε η δημοσιογράφος του Bloomberg, Σίλβια Γουέσταλ, η οποία παρουσίασε βήμα βήμα τις κινήσεις που πρέπει να κάνει ένας κάτοικος εκεί για να δει αν έχει προσβληθεί από τον κοροναϊό ή όχι.

Τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα αποφάσισαν να διευκολύνουν τη ζωή όσων θέλουν να εξεταστούν για τον κοροναϊό και έτσι δημιούργησαν ένα κέντρο όπου ο καθένας μπορεί να κάνει το τεστ μέσα σε 5 λεπτά χωρίς καν να βγει από το αμάξι του.

Την διαδικασία μας αποκάλυψε η δημοσιογράφος του Bloomberg, Σίλβια Γουέσταλ, η οποία παρουσίασε βήμα – βήμα τις κινήσεις που πρέπει να κάνει ένας κάτοικος εκεί για να δει αν έχει προσβληθεί από τον κοροναϊό ή όχι.

Μία από τις πιο πρωτοποριακές μεθόδους εξέτασης για τον κοροναϊό στον κόσμο

Η μέθοδος μάλιστα είναι ίσως από τις πιο πρωτοποριακές στον κόσμο, καθώς μιλάμε για το πρώτο κέντρο εξέτασης για τον κοροναϊό όπου ο εξεταζόμενος παραμένει στο αυτοκίνητό του.

Το κέντρο λειτουργεί από τις 8 το πρωί έως τις 8.00 το βράδυ και παρέχει υπηρεσίες σε περίπου 600 άτομα ημερησίως, δίνοντας προτεραιότητα σε ηλικιωμένους, έγκυες και χρόνιες ασθένειες. Το τεστ είναι δωρεάν για τις ευπαθείς ομάδες, ενώ όλοι οι υπόλοιποι θα πρέπει να πληρώσουν 100 δολάρια.

Η διαδικασία των 5 λεπτών

Για να κάνει κάποιος το τεστ λοιπόν στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα το πρώτο που έχει να κάνει είναι να κλείσει τηλεφωνικώς ραντεβού καλώντας στο (800) 1717.

In.gr