Αιχμηρή επιστολή Λελεδάκη προς τον Ερασιτέχνη ΟΦΗ!

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Παρότι έχουν περάσει δύο μήνες από την προφορική συμφωνία μεταξύ του Μιχάλη Λελεδάκη και του Ερασιτέχνη, το θέμα της μπουτίκ παραμένει εκκρεμές και ο πρώτος με επιστολή του προς τον Ερασιτέχνη αναφέρεται στην… “εξαφάνιση” του Γιάννη Δανδάλη.

Αναλυτικά η επιστολή του Μιχάλη Λελεδάκη προς τον Ερασιτέχνη ΟΦΗ

«Κύριοι,

Από την πρώτη ημέρα που έγινε γνωστό ότι η μπουτίκ της ομάδας μας οδεύει προς κλείσιμο σας εκδήλωσα το ενδιαφέρον μου να την αναλάβω θέλοντας έτσι να αποτρέψω ένα ακόμα πλήγμα στο κύρος του Ο.Φ.Η.

Άμεσα ήρθα σε επαφή με τον Πρόεδρο του Συλλόγου Μετόχων και μέλος του ΔΣ του Ερασιτέχνη Ο.Φ.Η κ Διαλυνά, ο οποίος με ενημέρωσε για την άσχημη κατάσταση αλλά και για το γεγονός ότι προκειμένου να αναλάβω την μπουτίκ απαιτείτο η έγγραφη συναίνεση του Ερασιτέχνη Ο.Φ.Η.

Κατόπιν κατατέθηκε επίσημη  και έγγραφη πρόταση από μέρους μου τόσο στο Σύλλογο Μετόχων όσο και στον Ερασιτέχνη Ο.Φ.Η η οποία αναπτύχθηκε και προφορικά στο ΔΣ της 22ηςΟκτωβρίου που πραγματοποιήσατε και στο οποίο κλήθηκα να παραβρεθώ.

Την 26η Οκτωβρίου, ημέρα Δευτέρα, ενημερώθηκα από μέλη του Ερασιτέχνη ότι η απόφαση που ελήφθη ήταν να αναλάβω την μπουτίκ της ομάδας και μου ζητήθηκε να προχωρήσω άμεσα στην κατάρτιση του ιδιωτικού συμφωνητικού μερικής παραχώρησης σήματος ώστε αυτό να αναγνωστεί, να εγκριθεί από τον Ερασιτέχνη Ο.Φ.Η και κατόπιν να υπογραφεί. Το συμφωνητικό αυτό ήταν έτοιμο εντός δύο ημερών και περιελάμβανε όλους τους όρους και προϋποθέσεις που προφορικά είχαν τεθεί και συμφωνηθεί.

Παρά τις αλλεπάλληλες απόπειρές μου να επικοινωνήσω με τον Πρόεδρου του Ερασιτέχνη Ο.Φ.Η, έκτοτε, αυτό μέχρι και σήμερα δεν έχει καταστεί δυνατό. Έχουν περάσει 36 ημέρες από τότε που ενημερώθηκα ότι η πρότασή μου έχει γίνει αποδεκτή, έχω έρθει σε επαφές με προμηθεύτες, με δανειστές στους οποίους οφείλονται περίπου 6.500,00 ευρώ και ανέλαβα να εξοφλήσω, με τον υπάλληλο της μπουτίκ κ. Σπαθαράκη και με πολλά μέλη του Ερασιτέχνη αλλά όχι με τον Πρόεδρο του Ερασιτέχνη Ο.Φ.Η, ο οποίος είναι και ο αποκλειστικός υπεύθυνος για την καθυστέρηση αυτή.

Η επιστολή αυτή σε καμία περίπτωση δεν σημαίνει ότι αποσύρω το ενδιαφέρον μου, θέλω όμως να είμαι σαφής απέναντι στον κόσμο του Ο.Φ.Η καθώς πλανάται μια φήμη ότι έχω ήδη αναλάβει την μπουτίκ της ομάδας και ότι το γεγονός ότι εξακολουθεί να είναι κλειστή οφείλεται σε δική μου καθυστέρηση, κάτι το οποίο είναι απολύτως αναληθές.

Ζητώ λοιπόν να προχωρήσουμε στην κατάρτιση της συμφωνίας, όπως αυτή αποτυπώθηκε προφορικά στην συνάντηση μας.

Ζητώ από τον Πρόεδρο του Ερασιτέχνη Ο.Φ.Η να αναλογιστεί το μέγεθος της ευθύνης που απορρέει από την θέση που κατέχει. Είναι ανεπίτρεπτο για τον Πρόεδρο του Ερασιτέχνη Ο.Φ.Η να ακολουθεί τακτικές περίεργες, να μην απαντάει στα τηλεφωνήματα μου και παράλληλα να διαρρέει ότι πιέζεται να μην αναθέσει την λειτουργία της μπουτίκ σε εμένα.

Ζητώ από τον Πρόεδρο του Ερασιτέχνη να εμφανιστεί επιτέλους, να πάρει θέση και να μας εξηγήσει από ποιόν πιέζεται.

Τέλος ζητώ από τον Πρόεδρο του Ερασιτέχνη, στην περίπτωση που θέλει να υπαναχωρήσει από την  συμφωνία μας, να το κάνει αιτιολογημένα και δημόσια και να αναλάβει και την ευθύνη για την εικόνα της μπουτίκ αλλά και το μέλλον της.

 

Ηράκλειο, 1-12-2015

Μετά τιμής,

Λελεδάκης Μιχάλης».

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook