Αποκλειστικό: Κατεβαίνει υποψήφιος ο Γιάννης Δανδάλης

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Σύμφωνα με πληροφορίες του Gentikoule, ο νυν πρόεδρος του Ερασιτέχνη ΟΦΗ αποφάσισε να είναι εκ νέου υποψήφιος στις εκλογές που θα γίνουν στις 11 Απριλίου.

Όπως έχουμε αναφέρει εδώ και αρκετό καιρό, οι ερχόμενες εκλογές του Ερασιτέχνη είναι ιδιαίτερα σημαντικές για το μέλλον του σωματείου που βρίσκεται σε ένα μεταβατικό στάδιο μετά την διάλυση του τμήματος μπάσκετ αλλά και τα προβλήματα, γενικής φύσεως, που πρόεκυψαν κατά την διάρκεια της περιόδου. Με τον Φανούρη Βατσινά να έχει κάνει γνωστές τις προθέσεις του δηλώνοντας συμμετοχή στις εκλογές, μέχρι τώρα δεν υπήρχε κανένας άλλος που είχε εκδηλώσει ενδιαφέρον, πέρα από κάποιες ζυμώσεις που υπήρχαν στο παρασκήνιο, με αποτέλεσμα να θεωρούνταν ανοικτά όλα τα ενδεχόμενα.

Ασφαλείς πληροφορίες του Gentikoule αναφέρουν ότι ο Γιάννης Δανδάλης, τόσο στο Δ.Σ. του Ερασιτέχνη που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη, όσο και σε συναντήσεις που είχε την Παρασκευή έκανε γνωστές τις προθέσεις του να διεκδικήσει το χρίσμα στις εκλογές που θα γίνουν την ερχόμενη Δευτέρα στις 5.00 το απόγευμα στο κλειστό γυμναστήριο στο “Βαρδινογιάννειο”.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook