Θέμα: Κούρσα για έναν υποψήφιο οι εκλογές του Ερασιτέχνη ΟΦΗ

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Το απόγευμα της Παρασκευής θα ξεκαθαρίσει αν θα υπάρξει και δεύτερη υποψηφιότητα για τις εκλογές του Ερασιτέχνη και το Gentikoule έχει το ρεπορτάζ. Οι σίγουροι, εκείνοι που αποχωρούν και οι “μετέωροι”.

Όπως αποκάλυψε το Gentikoule πριν από λίγες ημέρες, ο Γιάννης Δανδάλης θα είναι ξανά υποψήφιος στις επερχόμενες εκλογές της επόμενης Δευτέρας (11/4) ενώ φαίνεται ότι ξεκαθαρίζουν σιγά – σιγά τα δεδομένα για εκείνους που θα είναι στο ίδιο ψηφοδέλτιο. Ασφαλείς πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Γιάννης Δανδάλης στηρίζεται από αρκετά μέλη του υπάρχοντος Δ.Σ. (Σπαγουλάκη, Αντωνακάκη, Σπυριδάκη, Γιγουρτάκη, Βαρβεράκη) ενώ υπάρχουν και κάποιοι που ήδη έχουν δηλώσει την αντίθεση τους με την υποψηφιότητα του νυν προέδρου παίζοντας μάλιστα σε “διπλό ταμπλό”. Και όταν λέμε “διπλό ταμπλό”, εννοούμε ότι στις ζυμώσεις που προηγήθηκαν υπήρξαν αντίθετοι με την υποψηφιότητα του Γιάννη Δανδάλη.

Από την στιγμή που αυτή η υποψηφιότητα δεν προχώρησε, αναμένεται να υπάρξουν αποχωρήσεις από νυν μέλη του Δ.Σ. του Ερασιτέχνη. Ήδη, ο Νίκος Διαλυνάς έχει δηλώσει την επιθυμία του να μην συμμετάσχει στις εκλογές επικαλούμενος φόρτο εργασίας ενώ είναι δεδομένο ότι δεν θα είναι υποψήφιος ούτε ο Αντώνης Κοτσιφάκης. Ο τελευταίος μάλιστα έχει δηλώσει δημόσια την αντίθεση του με τον Γιάννη Δανδάλη και με τα μέχρι τώρα δεδομένα δεν στηρίζει την δική του υποψηφιότητα.

Η υπόθεση Βατσινάς

Ο Φανούρης Βατσινάς είχε εκφράσει δημόσια την επιθυμία του να διεκδικήσει το χρίσμα του προέδρου στις εκλογές του Ερασιτέχνη ΟΦΗ ωστόσο φαίνεται ότι τελικά δεν θα είναι υποψήφιος. Μάλιστα, οι πληροφορίες του Gentikoule αναφέρουν σε συζητήσεις που είχε με μέλη του σωματείου έκανε γνωστό ότι δεν θα είναι τελικά υποψήφιος.

Κούρσα για ένα άλογο οι εκλογές του Ερασιτέχνη

Η πραγματικότητα είναι ότι στις επερχόμενες αρχαιρεσίες υπήρξε ενδιαφέρον από επιχειρηματίες του Ηρακλείου ώστε να συμμετάσχουν σε μια νέα προσπάθεια ωστόσο το “βαρύ” (και απαρχαιωμένο εν πολλοίς) καταστατικό του Ερασιτέχνη δεν τους επέτρεψε να εκδηλώσουν υποψηφιότητα. Το ψηφοδέλτιο που καταρτίζει ο Γιάννης Δανδάλης είναι το μοναδικό που – μέχρι τώρα – αναμένεται να δώσει το παρόν στις εκλογές του Ερασιτέχνη. Εκτός και αν μέσα σε 24 ώρες αλλάξουν τα δεδομένα, κάτι που δεν φαίνεται στον ορίζοντα.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook