Η προγραμματική δήλωση Δανδάλη για την τριετία 2016 – 2019

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο Γιάννης Δανδάλης θα είναι υποψήφιος στις εκλογές της Δευτέρας και με δήλωση του στην ιστοσελίδα του Ερασιτέχνη έβαλε τους πρώτους στόχους για την επόμενη τριετία.

Ο νυν πρόεδρος του Ερασιτέχνη και εκ νέου υποψήφιος στις εκλογές που θα γίνουν το απόγευμα (17.00) της Δευτέρας στο κλειστό γυμναστήριο στο “Βαρδινογιάννειο”, θέτει πρώτα από όλα ως στόχο το “άνοιγμα του σωματείου” προς τον κόσμο – πάγιο αίτημα χρόνων αφού ο Ερασιτέχνης θεωρείται (και είναι) ένα κλειστό και ολιγομελές club.

Αναλυτικά η δήλωση του Γιάννη Δανδάλη

«Στις δύσκολες εποχές που ζούμε, αποφάσισα να θέσω ξανα υποψηφιότητα ης επικεφαλής στο Δ.Σ. του Ερασιτέχνη ΟΦΗ στις εκλογές. Αν και είχα αποφασίσει να παραδώσω τη σκυτάλη του προέδρου, τελικά πείστηκα απο συνεργάτες μου και φίλους του ΟΦΗ, ότι πρέπει να συνεχίσω. Ηδη βρισκόμαστε στον καταρτισμό εντός ισχυρού ψηφοδελτίου, με πρόσωπα απο την ευρύτερη οικογένεια του ΟΦΗ και όχι μόνο, ότι θα πρέπει να συνεχίσω.

Ηδη βρισκόμαστε στην τελική φάση του καταρτισμού ενός ισχυρού ψηφοδελτίου, το οποίο θα είμαστε σε θέση να παρουσιάσουμε στις εκλογές της Δευτέρας. Καλώ τα μέλη του ΟΦΗ να βρεθούν στην Γενική Συνέλευση και να ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα.

Στόχος μας είναι ένας πιο ισχυρός Ερασιτέχνης ΟΦΗ.

Οι άξονες που θα κινηθούμε είναι οι εξής:

α) Ανοιγμα στα μέλη του σωματείου και τακτική ενημέρωση μέσω γενικών συνελεύσεων για τα ζητήματα που μας αφορούν.
Η κάρτα μέλους είναι κάτι που έχουμε σκεφθεί και θέλουμε να εφαρμόσουμε άμεσα.

β)Ανοιγμα σε εξωδιοικητικά στελέχη, τα οποία για διάφορους λόγους δεν κατάφεραν να είναι μαζί μας σε αυτές τις εκλογές. Θέλουμε όμως να συμμετέχουν ως ισότιμα μέλη στην προσπάθεια μας. Ετσι θα μπορέσουμε να δημιουργήσουμε μια νέα γενιά παραγόντων στον Ερασιτέχνη ΟΦΗ.

γ) Ιδρυση τμήματος marketing σε επαγγελματικό επίπεδο, που έλλειπε απο τον Ερασιτέχνη ΟΦΗ τα προηγούμενα χρόνια. Στόχος η ανεύρεση χορηγιών και υποστηρικτών της προσπάθειας μας,

δ)Ακόμη καλύτερη ανάπτυξη των ακαδημιών σε όλα τα αθλήματα που φλοξενούμε και ανάδειξη αθλητών. Αυτό παραμένει κεντρική μας φιλοσοφία στα αγωνιστικά τμήματα του ΟΦΗ, με στόχο ατομικές και συλλογικές επιτυχίες, αλλά και συμμετοχή αθλητών μας σε διεθνείς διοργανώσεις, που θα τους φέρει μόρια για την είσοδο τους σε Πανεπιστημιακές σχολές.

ε) Η στήριξη της ομάδας επιχειρηματιών που έχει αναλάβει τον ΟΦΗ, παραμένει βασική μας επιλογή. Οι 9 επιχειρηματίες που ανέλαβαν την ομάδα, δείχνουν το δρόμο για καλύτερες μέρες, με στόχο την πλήρη αναγέννηση του ΟΦΗ και την επιστροφή του σύντομα στις επαγγελματικές κατηγορίες».

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook