Επανεκλογή Δανδάλη μπροστά σε 34 άτομα…

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Μόλις 34 άνθρωποι βρέθηκαν στις εκλογές του Ερασιτέχνη ΟΦΗ, γεγονός που το καυτηρίασε και ο ίδιος ο Γιάννης Δανδάλης τονίζοντας ότι “πρέπει να φέρουμε στο σωματείο όλο τον κόσμο”.

Συγκεκριμένα απο τα 992 μέλη του Ερασιτεχνη ΟΦΗ, ταμειακώς εντάξει ήταν μόνο τα 69 και τελικά ψήφισαν μόνο 38 (!).

Αριθμοί που προβληματίζουν και οδηγούν στο συμπέρασμα ότι κάτι πρέπει να αλλάξει όπως ανέφερε στις δηλώσεις του ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη ΟΦΗ Γιάννης Δανδάλης.

Ο τελευταίος θα βρίσκεται στο τιμόνι του Ερασιτέχνη ΟΦΗ για την επόμενη τριετία και όπως ανέφερε στις δηλώσεις του «με λυπεί πραγματικά το γεγονός ότι ο κόσμος δεν ήρθε στην Γενική Συνέλευση. Θα προτιμούσα να υπήρχαν δυο ψηφοδέλτια, ώστε να υπάρχει κινητοποίηση μεταξύ των μελών»

Αναλυτικά όσα είπε ο Γιάννης Δανδάλης

Πριν 3 χρόνια μου έγινε η τιμή σε δύσκολες συνθήκες για το σωματείο να μου προταθεί η θέση του προέδρου. Αυτά τα τρία χρόνια που ήταν από τα πιο δύσκολα στην ιστορία του σωματείου αλλά και με πολλά οικονομικά προβλήματα της χώρας. Κάναμε λάθη, αυτήν την στιγμή νομίζω ότι στην συγκυρία που υπάρχει στο σωματείο, χρειάζεται ένας ισχυρός Ερασιτέχνης που μπορεί να ξεκινήσει τις διαδικασίες για τη νέα ΠΑΕ.

Αυτό που θέλω να πω υπεύθυνα ειναι ότι τίποτα δεν έκρυβε σκοπιμότητα. Αποφάσισα να δώσω υποψηφιότητα και να ζητήσω από εσάς την ψήφο σας για να τρέξουμε την επόμενη ημέρα που σαφώς ειναι δύσκολη.

Πρώτα θέλω να κάνω έναν διοικητικό απολογισμό. Στόχος ειναι το άνοιγμα του σωματείου σε μέλη του σωματείου ώστε να πάψει ο μύθος ότι ειναι κλειστό. Σαν Γιάννη Δανδάλη δεν με ικανοποιεί ο αριθμός των 55 μελών.

Θελουμε να δημιουργήσουμε μια κάρτα μέλους ώστε το σωματείο να μπορεί να εχει λόγο ύπαρξης.

Επίσης θέλω να κάνουμε ένα άνοιγμα σε έξω διοικητικά άτομα που ειναι ο ΟΦΗ αλλά που ποτέ δεν ήξεραν πως ειναι η κατάσταση στον Ερασιτέχνη και να δημιουργήσουμε τους αυριανούς παράγοντες ώστε το σωματείο να εχει και αύριοεφόσον εμείς κάποια στιγμή αποχωρήσουμε.

Στόχος ειναι η ίδρυση του τμήματος μάρκετινγκ αναζητώντας χορηγίες που θα στηρίξουν το σωματείο.

Θα πρέπει να δοθεί ιδιαίτερο βάρος στις υποδομές ώστε να μείνει στην ιστορία η ανάπτυξη των ακαδημιών δημιουργώντας τον κορμό που θα στηριχθεί σε δικά του παιδιά.

Στην συνέχεια ο πρόεδρος του Ερασιστεχνη ΟΦΗ έκανε έναν απολογισμό των τμηματων:

Ποδόσφαιρο: Ήταν σημαντικό να πάει σε άτομα ικανά και δημιουργούμε έναν ικανό κορμό ώστε ο ΟΦΗ να επιστρέψει εκεί που ανήκει. Ήταν μια επιτυχία της διοίκησης του Ερασιτέχνη και του Αντώνη Κοτσιφακη που νομιμοποιήθηκαν το κεντρικό γήπεδο και το Βαρδινογιαννειο

Μπάσκετ: Δεν ήταν η καλύτερη εξέλιξη. Είχαμε ένα τμήμα που υποστηρίζαμε και κάναμε πρωταθλητισμό για να υπάρχει. Δυστυχώς με όσες οικονομικές θυσίες έγιναν από την διοίκηση και την επιτροπή μπάσκετ δεν το σώσαμε. Αναγνωρίζω ότι έγιναν λάθος χειρισμοί αλλά δεν μπορεί να μην αναγνωρίσει κανένας τις οικονομικές θυσίες για να συμμετάσχει το τμήμα μπάσκετ στην Α2. Δώσαμε προτεραιότητα στην ανάδειξη νέων αθλητών ώστε αύριο μεθαύριο να δημιουργηθεί ένας κορμός. Με προσωπικές θυσίες κράτησα το μπάσκετ στην Α2. Άκουσα και χόρτασα από πολλές πλευρές αλλά στο δια ταύτα μηδέν.

Από τους πρωταθλητές Κρήτης στην κατηγορία παίδων να γίνει μια πρόσθεση παίδων για να γίνει ένας κορμός για τα επόμενα χρόνια.

Πολεμικές τέχνες: Δημιουργθηκε από το μεράκι ενός ανθρώπου και με χαρά μου είδα ότι έχουμε επιτυχίες

Ακαδημίες: Γίνεται σήμαντικη δουλειά και θελουμε χρόνο με χρόνο να γίνουν περισσότερα τα παιδιά. Ο ΟΦΗ ’94 έκανε μια τρομερή πορεία

Ρεπανάκης: “Δυστυχώς λείπουν αρκετοί Ομιλίτες”

Ο Κώστας Ρεπανάκης που ανέλαβε καθήκοντα προέδρου της Γ.Σ. στάθηκε και εκείνος στην απουσία του κόσμου τονίζοντας ότι: “Δυστυχώς λείπουν αρκετοί Ομιλιτες και αυτό δεν ειναι ενθαρρυντικό για το σωματείο. Πρέπει να κοιτάξουμε το θέμα των μελών και όσοι λείπουν δεν μπορούν να μην στηρίξουν το έργο αυτής της διοίκησης. Εύχομαι από εδώ και πέρα, αυτή η διοίκηση που βλέπω ότι εχει αρκετά νέα μέλη. Η συμβουλή μου ειναι να είστε μόνο ΟΦΗ και χρειάζονται νέοι άνθρωποι με νέες ιδέες και όρεξη για πολύ δουλειά”.

Η νέα διοίκηση του Ερασιτέχνη ΟΦΗ

Δανδάλης Ιωάννης

Αντωνανάκης Παναγιώτης

Βαρβεράκης Κωσταντίνος

Γιγουρτάκης Εμμανουήλ

Ζερβάκης Κωσταντίνος

Καμπάκας Συμμεών

Καρβούνης Θωμάς

Κοκκάλης Νικόλαος

Κοτσιφάκης Αντώνης

Λιονάκης Γεώργιος

Μαρκογιαννάκης Ιωάννης

Σερπετσιδάκης Γεώργιος

Σπαγουλάκης Μιχαήλ

Σπυριδάκης Παναγιώτης

Τσαμπουράκης Νικόλαος

Αναπληρωματικά μέλη:

Mανουδάκης Γεώργιος

Σπυριδάκης Γεώργιος

Παπαδάκης Σταμάτης

Ρουμπάκης Γεώργιος

Κουκλινός Αρης

Εξελεγκτική επιτροπή:

Σπαθαράκης Νικόλαος

Γεωργαλή Ζωή

Στειακάκη Σταυρούλα

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook