Ένα αίτημα χρόνων γίνεται πράξη: Ανοίγει ο Ερασιτέχνης για τον κόσμο του ΟΦΗ!

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Η κάρτα μέλους του ΟΦΗ, μια απο τις κινήσεις που έχει ανακοινώσει ότι θα κάνει πράξη η νέα διοίκηση του Ερασιτέχνη ΟΦΗ, είναι πια προ των πυλών.

Οπως ανακοίνωσε και επίσημα ο Ερασιτέχνης ΟΦΗ, η διακίνηση της κάρτας μέλους, ξεκινάει άμεσα και με αυτήν ο κάτοχος θα έχει δικαίωμα εκλέγειν και εκλέγεσθαι στις εκογές του Ερασιτέχνη ΟΦΗ, ενώ θα έχει και προνόμια-παροχές για τον κάτοχο (επιστροφή μετρητών, πόντοι, δώρα κ.λπ).

Η κάρτα μέλους εντάσσεται στην προσπάθεια του Ερασιτέχνη ΟΦΗ να ανοίχθεί στην κοινωνια και να προσελκύσει νέα μέλη με δικαίωμα ψήφου.

Επίσης, η κάρτα θα έχει μιά σειρά από προνόμια/παροχές. Θα συμβληθεί με εμπορικά καταστήματα στο Ηράκλειο καθώς και μέσω του ιντερνετ με καταστήματα σε όλο τον κόσμο, όπου με κάθε αγορά ο κάτοχος θα δικαιούται επιστροφή μετρητών, εκπτώσεις αλλά και θα μαζεύει “πόντους” για μελλοντικές αγορές, δώρα και παροχές. Αυτόματα μετά από κάθε αγορά, ο κάτοχος θα δέχεται μήνυμα στο κινητό του όπου θα ενημερώνεται για το ποσό της επιτροφής μετρητών που δικαιούται και για τους πόντους που έχει συγκεντρώσει.

Ανά τακτά χρονικά διαστήματα (μηνιαίως) ο φίλαθλος του ΟΦΗ θα λαμβάνει ενημερωση με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο (e-mail) για τις αγωνιστικές δραστηριότητες του ΑΣ ΟΦΗ και νέα για τον σύλλογο. Η κάρτα θα είναι ονομαστική, δεν είναι τραπεζική, ούτε πιστωτική ούτε χρεωστική, αλλά κάρτα ΜΕΛΟΥΣ τους μεγαλύτερου σωματείου της Κρήτης. Θα είναι διαθέσιμη από τα γραφεία του Ερασιτέχνη ΟΦΗ ΟΦΗ και από άλλα σημεία στο Ηράκλειο. Επίσης, θα είναι διαθέσιμη και μέσω του site του Ερασιτέχνη ΟΦΗ (ofierasitechnis.gr).

Να σημειωθεί ότι την επόμενη εβδομάδα, η διοίκηση του Ερασιτέχνη ΟΦΗ θα δώσει συνέντευξη τύπου για το θέμα της κάρτας μέλους και θα μιλήσει με αναλυτικές λεπτομέρειες, για να ενημερωθεί αναλυτικά ο κόσμος του ΟΦΗ και όσοι θέλουν να γραφτούν μέλη στον Ερασιτέχνη ΟΦΗ.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook