Συζήτησαν την δημιουργία καταστήματος του ΟΦΗ στο αεροδρόμιο Ηρακλείου

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο Ερασιτέχνης ΟΦΗ αναζητά έσοδα για να καλύψει τις ανάγκες του και μια απο τις σκέψεις που επεξεράζεται αυτήν την εποχή, είναι η δημιουργία εμπορικού καταστήματος στο αεροδρόμιο «Νίκος Καζαντζάκης» του Ηρακλείου, το οποίο και θα διαθέτει προιόντα με το σήμα του ΟΦΗ.

Το αεροδρόμιο Ηρακλείου σε τουριστική κίνηση είναι απο τα μεγαλύτερα στην χώρα και αυτό θέλει να εκμεταλευτεί η διοίκηση του Ερασιτέχνη ΟΦΗ, η οποία μάλιστα έκανε και την πρώτη συνάντηση για το θέμα αυτό.

Συγκεκριμένα, ο Γενικός Αρχηγός του Ερασιτέχνη ΟΦΗ, Νίκος Τσαμπουράκης, είχε την Πέμπτη (16/6/2016) συνάντηση με τον κ. Γιώργο Πλιάκα, Αερολιμενάρχη του Κρατικού Αερολιμένα του Ηρακλείου “Ν. Καζαντζάκης”.

Στην συνάντηση η οποία διεξήχθη σε πολύ καλό κλίμα, συζητήθηκε το θέμα που αφορά στην δημιουργία εμπορικού καταστήματος “ΟΦΗ” εντός των εγκαταστάσεων του αεροδρομίου, κατάστημα το οποίο θα διαθέτει επίσημα αναμνηστικά είδη του ΟΦΗ (φανέλες, κασκόλ, λάβαρα, είδη γραφείου κλπ).

“Στόχος της Διοίκησης του Ερασιτέχνη ΟΦΗ είναι η εμπορική ανάπτυξη και η δημιουργία εσόδων που θα ενισχύσουν τις προσπάθειες των τμημάτων μας και όλης της οικογένειας του ΟΦΗ. Η εμπορική δυναμική του σήματος του ΟΦΗ (brand name) είναι δεδομένη, το θέμα είναι να μπορέσουμε να αναπτύξουμε αυτήν την δυναμική και να δημιουργήσουμε έσοδα”, δήλωσε ο Νίκος Τσαμπουράκης, και συνέχισε “η τουριστική αγορά αποτελεί μια τεράστια δύναμη και πρέπει να βρούμε τρόπους να την εκμεταλλευτούμε και να την συνδυάσουμε με την μεγάλη αναγνωρισιμότητα του ΟΦΗ και τις δυνατότητες που έχουμε σαν Σύλλογος”.

Από την πλευρά του ο κ Πλιάκας διεβεβαίωσε τον κ. Τσαμπουράκη ότι θα εξετάσει το θέμα και θα απαντήσει άμεσα, καταβάλλοντας όλες τις απαραίτητες προσπάθειες, παρά τα δεδομένα προβλήματα χώρου που υπάρχουν στο αεροδρόμιο. Το αίτημα του ΟΦΗ θα πάει στην κεντρική διοίκηση της ΥΠΑ στην Αθήνα, από όπου και θα παρθούν οι αποφάσεις.

Η συνάντηση με τον κ. Πλιάκα είναι η πρώτη από μια σειρά επαφών που έχουν δρομολογηθεί απο τον Ερασιτένη ΟΦΗ (ακολουθούν συναντήσεις με Ο.Λ.Η, Περιφέρεια και άλλους φορείς) με στόχο την εύρεση χώρων και τρόπων εμπορικής ανάπτυξης του σήματος και των δραστηριοτήτων του ΟΦΗ.

H φωτογραφία που δημοσιεύει η επίσημη σελίδα του ΟΦΗ ofierasitechnis.gr είναι απο την συνάντηση του Γενικου Αρχηγού του Ερασιτέχνη ΟΦΗ Νίκου Τσαμπουράκη με κ. Γιώργο Πλιάκα, Αερολιμενάρχη του Κρατικού Αερολιμένα του Ηρακλείου “Ν. Καζαντζάκης”.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook