Σε ρυθμούς εκλογών μπήκε ο Ερασιτέχνης ΟΦΗ

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Με επίσημη ανακοίνωση, ο Ερασιτέχνης ΟΦΗ έκανε γνωστό ότι την Τρίτη του Πάσχα θα πραγματοποιηθεί η Γ.Σ. με σκοπό να ξεκινήσει τις διαδικασίες για τον ορισμό εκλογών.

Όλα δείχνουν ότι ο Γιάννης Δανδάλης θα είναι ξανά υποψήφιος με σκοπό να παραμείνει στην προεδρία του Ερασιτέχνη για την επόμενη τετραετία – όπως αποκάλυψε ο ίδιος τις προθέσεις του μιλώντας στον Αthletic Radio 104,2 πριν από μια εβδομάδα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση

Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΑΣ ΟΦΗ, μετά από ομόφωνη απόφαση του, αριθμός πρακτικού 50, καλεί τα τακτικά και τα ταμειακά ενήμερα μέλη του, σε Τακτική Γενική Συνέλευση, όπως το καταστατικό ορίζει, άρθρο 5, παράγραφος Α, που θα πραγματοποιηθεί στις 30 Απριλίου 2019, ημέρα Τρίτη και ώρα 5μμ στα γραφεία του ΟΦΗ, με τα παρακάτω θέματα ημερήσιας διάταξης:
1. Διοικητικός και οικονομικός απολογισμός του απερχόμενου Δ.Σ.
2. Ανάγνωση πρακτικού της Εξελεγκτικής Επιτροπής.
3. Ανάλυση του χρηματικού απολογισμού και έγκριση του.
4. Διενέργεια αρχαιρεσιών για την ανάδειξη νέου Δ.Σ., εξελεγκτικής επιτροπής και αναπληρωματικών μελών, για την επόμενη τριετία.
Οι αιτήσεις των ενδιαφερομένων, είτε για το Δ.Σ. είτε για την Εξελεγκτική Επιτροπή και τους αναπληρωματικούς, θα πρέπει να κατατεθούν στα γραφεία του Σωματείου, οδός Ισαύρων 93, τρείς (3) τουλάχιστον ημέρες, πριν την ημερομηνία της Γ.Σ. και στον Γενικό Γραμματέα του Δ.Σ., μέχρι ώρα που ο ίδιος θα ορίσει (17.00).
Μετά την πάροδο της προθεσμίας αυτής, το Δ.Σ. θα ανακηρύξει και θα ανακοινώσει τους υποψήφιους και θα αναρτήσει το ψηφοδέλτιο ή τα ψηφοδέλτια, στα γραφεία του Σωματείου.
Εάν δεν υπάρχει απαρτία την παραπάνω ημερομηνία, η Γ.Σ. θα επαναληφθεί την επόμενη μέρα στον ίδιο τόπο και την ίδια ώρα, με τα ίδια θέματα ημερήσιας διάταξης, ανεξάρτητα από τον αριθμό των παρόντων, όπως το καταστατικό ορίζει.
Εντολή Διοικητικού Συμβουλίου
Ο πρόεδρος Γιάννης Δανδάλης
Ο Γενικός Γραμματέας Παν. Σπυριδάκης

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook