Το “ευχαριστώ” του Ερασιτέχνη στον κόσμο του ΟΦΗ

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Με ανακοίνωση που εξέδωσε ο Ερασιτέχνης ευχαριστεί τον κόσμο που βρέθηκε στο “Γεντί Κουλέ” για την υποδοχή στις ομάδες βόλεϊ και γυναικείου ποδοσφαίρου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση

«Όλα ήταν υπέροχα! Ευχαριστούμε τον κόσμο του ΟΦΗ για το ζεστό χειροκρότημα! Πάντα επιτυχίες στον ΟΦΗ μας!». Με τα λόγια αυτά, ο Ερασιτέχνης ΟΦΗ, ευχαρίστησε τον κόσμο του ΟΦΗ για το ζεστό χειροκρότημα που έδωσε στο Γεντί Κουλέ, στην ομάδα βόλει, αλλά και την γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου του ΟΦΗ, για την άνοδο στην Α’ Εθνική.

Μια σπουδαία διπλή επιτυχία για τον ΟΦΗ, ο οποίος θα είναι ο μοναδικός εκπρόσωπος της Κρήτης στην VolleyLeagueτου χρόνου, ενώ και η γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου θα είναι στην Α’ Εθνική τη νέα περίοδο.

Να σημειωθεί, σε μια υπέροχη ενέργεια ο ιδιοκτήτης του ΟΦΗ Μιχάλης Μπούσης, κατέβηκε στον αγωνιστικό χώρο στο ημίχρονο του αγώνα ΟΦΗ-Αστέρας Τρίπολης και συνεχάρη προσωπικά τον πρόεδρο του Ερασιτέχνη ΟΦΗ Γιάννη Δανδάλη, αλλά και τους αθλητές της ομάδας βόλει και τα κορίτσια του ποδοσφαίρου για την μεγάλη επιτυχία τους.

Οι αθλητές και των δυο τμημάτων του ΟΦΗ, έκαναν το γύρο του θριάμβου μέσα στο Γεντί Κουλέ, κρατώντας τις κούπες του πρωταθλητή ανά χείρας και γνώρισαν την αποθέωση απο τον κόσμο του ΟΦΗ σε ένα μοναδικό standing ovation!