Επανεξελέγη και τυπικά ο Γιάννης Δανδάλης στην προεδρία του Ερασιτέχνη

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Για τρίτη συνεχόμενη θητεία ο Γιάννης Δανδάλης, συνεχίζει στο τιμόνι του Ερασιτέχνη ΟΦΗ. Δείτε το νέο Διοικητικό Συμβούλιο.

Στις αρχαιρεσίες που έγιναν την Τρίτη (30/4) στα γραφεία του Ερασιτέχνη ΟΦΗ, επανεξελέγη στην προεδρία, για την επόμενη τριετία (είναι στον προεδρικό θώκο απο το 2013).

Ο Γιάννης Δανδάλης, ανέφερε για την επανεκλογή του:  “Για μένα, οι εκλογές πρέπει να γίνονται το καλοκαίρι, όταν θα έχουν ολοκληρωθεί οι αγωνιστικές δραστηριότητες των τμημάτων. Αυτό δεν μπορούσε να γίνει σε αυτή τη φάση, για διάφορους λόγους. Η άνοδος του βόλει και οι προθεσμίες που είχαμε για τις εκλογές ήταν σφιχτές και μέσα στις γιορτές, με αποτέλεσμα να μην καταφέρω  να ολοκληρώσω τις επαφές και τις συναντήσεις που ήθελα. Αυτό όμως τώρα μπορεί να γίνει με μεγαλύτερη άνεση χρόνου. Στόχος μου είναι το τραπέζι του Ερασιτέχνη ΟΦΗ, να ενισχυθεί ακόμα περισσότερο”.

Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο απαρτίζουν οι: Ανδριαδάκης Νίκος, Αντωνακάκης Παναγιώτης, Βαρβεράκης Κώστας, Δανδάλης Γιάννης, Γεωργαλή Ζωή, Καρβούνης Θωμάς, Καμπάκας Συμεών, Κοτσιφάκης Αντώνης, Λιονάκης Γεώργιος, Μαρκογιαννάκης Ιωάννης, Πασπάτης Γρηγόρης, Σπαγουλάκης Γεώργιος, Σπαγουλάκης Μιχαήλ, Σπυριδάκης Παναγιώτης, Τσαμπουράκης Νικόλαος.
Αναπληρωματικά μέλη: Κοκκάλης Νικόλαος, Μανιουδάκης Γεώργιος, Σπυριδάκης Γεώργιος, Ρουμπάκης Γεώργιος, Αντωνακάκης Ιωάννης, Κόκκινος Γεώργιος, Σφακιανάκης Εμμανουήλ.
Εξελεγκτική επιτροπή: Σπαθαράκης Νικόλαος, Στειακάκης Σταυρούλα, Μανδαλάκης Νικόλαος.
Αναπληρωματικός για την ΕΕ: Λάμας Γεώργιος.

Το νέο Δ.Σ. του Ερασιτέχνη ΟΦΗ, θα συγκροτηθεί σε σώμα τις επόμενες ημέρες.