Συγχαρητήρια του Ερασιτέχνη προς Λαμπρινό και όχι μόνο

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο Ερασιτέχνης ΟΦΗ εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία συγχαίρει τον Δήμαρχο Ηρακλείου αλλά και όλους όσους εξελέγησαν στον Δήμο Ηρακλείου και κατ’ επέκταση στο νομό.

Αναλυτικά η ανακοίνωση

Το Διοικητικό συμβούλιο του Ερασιτέχνη ΟΦΗ, συγχαίρει το νέο δήμαρχο Ηρακλείου Βασίλη Λαμπρινό για την επανεκλογή του και του εύχεται καλή δύναμη στο έργο του, για την συνεχή καλυτέρευση και την ανάπτυξη της πόλης μας, που είναι και το μεγάλο ζητούμενο για όλους μας.

Παράλληλα, εύχεται, η νέα δημοτική αρχή, να συνεχίσει να στηρίζει τον αθλητισμό, ο οποίος αποτελεί σημαντικό κομμάτι της καθημερινότητας και του πολιτισμού μας.

Όλη η δράση της Superleague παίζει στο Stoiximan.gr με 250+ ειδικά στοιχήματα και επιλογές για σκόρερ, κάρτες, κόρνερ!

Ο Ερασιτέχνης ΟΦΗ συγχαίρει ακόμη τον πρώτο σε ψήφους δημοτικό σύμβουλο Γρηγόρη Πασπάτη, ο οποίος είναι αντιπρόεδρος και επίλεκτο μέλος του σωματείου μας.

Ο Ερασιτέχνης ΟΦΗ συγχαίρει ακόμη τον Γιάννη Κουράκη, ένα άνθρωπο, που έχει βοηθήσει σημαντικά το σωματείο μας, για τον αγώνα που έδωσε.

Ακόμη, συγχαίρουμε τους δημοτικούς συμβούλους που εκλέχθηκαν, από όλες τις παρατάξεις και τους ευχόμαστε η παρουσία τους στο δημοτικό συμβούλιο να συνοδευτεί με θετικές ενέργειες και αποφάσεις για την πόλη μας.

Παράλληλα, ο Ερασιτέχνης ΟΦΗ, συγχαίρει όλους τους δημάρχους που εκλέχθηκαν στον ευρύτερο νομό Ηρακλείου.

Στόχος του Ερασιτέχνη ΟΦΗ, είναι να συνεργαστεί με όλους, για το καλό του αθλητισμού

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook