Συγχαρητήρια και ευχές του Ερασιτέχνη στον Λευτέρη Αυγενάκη

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Συνάντηση με τον Υφυπουργό Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη στο γραφείο του στο Ηράκλειο, είχε αντιπροσωπεία της διοίκησης του Ερασιτέχνη ΟΦΗ.

Στη συνάντηση, ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη ΟΦΗ Γιάννης Δανδάλης, συνεχάρη τον κ. Αυγενάκη για την ανάληψη των καθηκόντων του Υφυπουργού Αθλητισμού και του ανέφερε ότι είναι τιμή για το Ηράκλειο, να εκπροσωπείται στην κυβέρνηση, απο το συγκεκριμένο πόστο.

Ενώ ευχήθηκε στον Υφυπουργό Αθλητισμού, καλή δύναμη, στο έργο που αναλαμβάνει.

Ο κ. Δανδάλης ενημέρωσε διεξοδικά, τον κ. Αυγενάκη για την προσπάθεια που κάνει το βόλει του ΟΦΗ, με αφορμή την άνοδο της ομάδας στην Volley League και το γεγονός ότι είναι ο μοναδικός εκπρόσωπος της Κρήτης, στην μεγάλη κατηγορία στο συγκεκριμένο άθλημα.

Παράλληλα, ο Υφυπουργός Αθλητισμού, ενημερώθηκε για όλες τις δραστηριότητες του Ερασιτέχνη ΟΦΗ, τα 1500 παιδιά και τα 8 αθλήματα που φιλοξενεί και το υψηλό αθλητικό και κοινωνικό έργο, που παρέχει στην πόλη του Ηρακλείου, αλλά και στον Ελληνικό αθλητισμό.

Οι δυο πλευρές, συμφώνησαν να έχουν ανοιχτή γραμμή, ενώ ο Υφυπουργός αθλητισμού, ανέφερε στους ανθρώπους του Ερασιτέχνη ΟΦΗ, ότι η πόρτα του γραφείου του, θα είναι πάντα ανοιχτή.

Στην συνάντηση με τον κ. Αυγενάκη, εκ μέρους της διοίκησης του Ερασιτέχνη ΟΦΗ, βρέθηκαν οι κ.κ. Γιάννης Δανδάλης, Παναγιώτης Σπυριδάκης, Παναγιώτης Αντωνακάκης, Αντώνης Κοτσιφάκης, Νίκος Ανδριαδάκης.