Αποκάλυψη: Τέλος εποχής για Δανδάλη – οδεύει σε εκλογές ο Ερασιτέχνης ΟΦΗ

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Μετά από 7 ολόκληρα χρόνια ο Γιάννης Δανδάλης αποχωρεί από την προεδρία του Ερασιτέχνη ΟΦΗ με τις πληροφορίες του Gentikoule να αναφέρουν πως ο ΑΣ θα προχωρήσει σε εκλογές μέσα στον Ιούλιο.

Όλα έχουν ένα τέλος και φαίνεται πως έφτασε το πλήρωμα του χρόνου για τον Γιάννη Δανδάλη που μετά από μια πολυετή παρουσία στα κοινά του Ερασιτέχνη ΟΦΗ, αποφάσισε να αποχωρήσει από την θέση του προέδρου. Όπως αναφέρουν ασφαλείς πληροφορίες του Gentikoule, ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη ΟΦΗ υπό το βάρος της οικονομικής κρίσης που έφερε ο κορονοϊός σε συνδυασμό με τις χιλιάδες ευρώ που ξόδεψε, από την τσέπη του, ώστε το τμήμα βόλει να παρουσιαστεί ανταγωνιστικό στην Volley League, είναι πλέον αποτρεπτικοί παράγοντες προκειμένου να συνεχίσει στην θέση του επικεφαλής του μητρικού συλλόγου.

Η απόφαση του Γιάννη Δανδάλη είναι ειλημμένη και σύμφωνα με πληροφορίες του Gentikoule την έχει εκμυστηρευτεί και σε ανθρώπους που βρίσκονται στον Ερασιτέχνη ΟΦΗ με αποτέλεσμα να θεωρείται δεδομένη η αποχώρηση του. Μάλιστα, ήδη εντός του Ερασιτέχνη ΟΦΗ αναζητούνται τρόποι για την επόμενη μέρα αφού η αποχώρηση του Γιάννη Δανδάλη αφήνει ένα μεγάλο κενό στον Α.Σ. Ασφαλείς πληροφορίες αναφέρουν πως οι εκλογές του Ερασιτέχνη αναμένεται να διεξαχθούν μέχρι τον Ιούλιο ενώ υπενθυμίζουμε ότι τον Απρίλη του 2019 είχε εκλεγεί η νυν διοίκηση.

Ο Γιάννης Δανδάλης ανέλαβε καθήκοντα προέδρου του Ερασιτέχνη ΟΦΗ το 2013, όταν ο επί πολλά χρόνια πρόεδρος του μητρικού σωματείου Βασίλης Ξημέρης αποχώρησε από το διοικητικό συμβούλιο.

Προς το παρόν δεν έχει ξεκαθαριστεί το τι θα γίνει με το μέλλον του τμήματος βόλεϊ που μετά τις αποφάσεις που πάρθηκαν ανανέωσε την παραμονή του στην μεγάλη κατηγορία. Ο Δανδάλης ήταν ο μοναδικός αιμοδότης της ομάδας βόλεϊ του ΟΦΗ ενώ παρότι φέτος έλαβε υποσχέσεις για βοήθεια τελικά αυτές δεν ευοδόθηκαν με αποτέλεσμα να σηκώσει μόνος του όλο το βάρος και κατά συνέπεια να δημιουργηθούν οφειλές που είχαν ως αποτέλεσμα την αποχώρηση τόσο του Δημήτρη Ζλατιλίδη, όσο και του Μίλος Τσούλαφιτς.

Ωστόσο αξίζει να αναφέρουμε πως η θητεία του Γιάννη Δανδάλη στην προεδρία του Ερασιτέχνη ΟΦΗ κρίνεται απολύτως πετυχημένη καθώς επί δικής του προεδρίας ο σύλλογος πανηγύρισε δύο ιστορικές ανόδους τμημάτων του (πόλο, βόλεϊ) που για πρώτη φορά συμμετείχαν στην μεγάλη κατηγορία.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook