Αποκάλυψη: Σε διοίκηση πρωτοδικείου οδεύει ο Ερασιτέχνης ΟΦΗ

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Από τις 25 Μαΐου όταν και το Gentikoule αποκάλυψε την αποχώρηση του Γιάννη Δανδάλη, δεν υπάρχει ούτε φωνή, ούτε ακρόαση για την επόμενη μέρα ενώ όλα δείχνουν πως εκλογές δεν πρόκειται να πραγματοποιηθούν.

Πριν από τέσσερις μήνες το Gentikoule είχε καταγράψει τα δεδομένα που επικρατούν με την κατάσταση στον Ερασιτέχνη ΟΦΗ. Ο Γιάννης Δανδάλης δεν είναι διατεθειμένος να σηκώσει όλο το οικονομικό βάρος του Α.Σ., εν μέσω πανδημίας μάλιστα, ωστόσο έχει δεσμευτεί πως θα αναλάβει όλο το τμήμα βόλεϊ για την χρονιά που θα βρει τον ΟΦΗ, για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, στην Volley League.

Ο νυν πρόεδρος του Ερασιτέχνη ΟΦΗ είναι διατεθειμένος να αποχωρήσει από την προεδρία του Α.Σ. και μέχρι στιγμής δεν έχει βρεθεί κανένας ενδιαφερόμενος που θα θελήσει να μπει μπροστά για την επόμενη τριετία.

Το ζήτημα είναι το τι θα γίνει από εδώ και στο εξής καθώς  δημιουργείται έλλειμμα διοίκησης στον Ερασιτέχνη ενώ την ίδια ώρα η διοίκηση Πρωτοδικείου κρύβει επικίνδυνες καταστάσεις για την επόμενη μέρα αφού μπορεί να ανοίξει πόρτες που υπό άλλες συνθήκες δεν θα άνοιγαν ποτέ.

Παρότι το προηγούμενο χρονικό διάστημα έβγαινε από κύκλους του Ερασιτέχνη πως υπάρχουν αισιόδοξα μηνύματα, εν τέλει τίποτα από αυτά δεν φαίνεται να ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα καθώς δεν υπάρχει ενδιαφέρον, τα περισσότερα μέλη της νυν διοίκησης δεν δείχνουν διατεθειμένα να παραμείνουν και μένει να δούμε ποιο θα είναι το μέλλον.