Όλες οι ζυμώσεις και τα ονόματα γύρω από την επόμενη διοίκηση του Ερασιτέχνη ΟΦΗ

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο Ερασιτέχνης ΟΦΗ πρόκειται να αλλάξει διοικητικό σχήμα και το Gentikoule αποκαλύπτει το ρεπορτάζ γύρω από τις ζυμώσεις που είναι σε εξέλιξη.

Μπαίνοντας πλέον σε αγωνιστική σεζόν αλλά και σεζόν εκλογών στον Ερασιτέχνη φαίνεται πως οδεύουμε σε μια εντελώς νέα διοίκηση με αρκετά νέα πρόσωπα, όχι ιστορικά, που στο παρελθόν έχουν ασχοληθεί ξανά παραγοντικά με τον σύλλογο.

Το σύνθημα για εκλογές έχει δοθεί εδώ και αρκετό καιρό με τον Ερασιτέχνη να έχει κάνει γνωστό πως κάνει πράξη ένα χρόνιο αίτημα του κόσμου του ΟΦΗ που δεν είναι άλλο από την συμμετοχή των απλών φιλάθλων στα πεπραγμένα του αθλητικού σωματείου με την εγγραφή νέων μελών. Κάτι που αναμφίβολα αποτελεί μια πρόοδο σε σχέση με τις προηγούμενες δεκαετίες όπου ο απλός φίλαθλος του ΟΦΗ δεν είχε δικαίωμα, πέραν κάποιων περιορισμένων ενεργειών, να γίνει μέλος του Ερασιτέχνη και παράλληλα να συμμετέχει στην εκλογική διαδικασια. Με την εγγραφή νέων μελών αυτό αλλάζει, ο κόσμος του ΟΦΗ που έχει γίνει ή πρόκειται να γίνει μέλος του Ερασιτέχνη πρόκειται να έχει δικαίωμα ψήφου στις επερχόμενες εκλογές.

Το πότε θα γίνει αυτό είναι άγνωστο παρότι βέβαια οι εκλογές στον Ερασιτέχνη ΟΦΗ γίνονται κάθε τρία χρόνια, άρα οδεύουμε για την εκλογική διαδικασία που πρόκειται να γίνει κάπου μέσα στο 2022 αφού οι τελευταίες διενεργήθηκαν τον Μάη του 2019.

Αυτό ωστόσο που αξίζει να αναφέρουμε είναι πως όπως αναφέρουν οι πληροφορίες του Gentikoule ο Γιάννης Δανδάλης προτίθεται να συνεχίσει στην προεδρία του Ερασιτέχνη ΟΦΗ αλλά παράλληλα πρόκειται να πλαισιωθεί από άτομα που στο παρελθόν ασχολήθηκαν παραγοντικά με τον σύλλογο. Άλλωστε κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει την προσφορά του Γιάννη Δανδάλη καθώς επί προεδρίας του τα τμήματα βόλεϊ και πόλο αγωνίστηκαν, για πρώτη φορά στην ιστορία τους, στην μεγάλη κατηγορία με το πρώτο μάλιστα να συνεχίζει για 3η συνεχόμενη σεζόν δημιουργώντας φέτος μια ανταγωνιστική ομάδα που έχει στόχο το πλασάρισμα στην πρώτη εξάδα της Volley League. Επίσης επί προεδρίας Δανδάλη οι σχέσεις Ερασιτέχνη και ΠΑΕ διανύουν περίοδο εξαιρετικών σχέσεων με την υπογραφή μάλιστα της σύμβασης παραχώρησης του “Γεντί Κουλέ” και του ΒΑΚ από την ΠΑΕ για τα επόμενα χρόνια.

Από εκεί και πέρα, οι ζυμώσεις και οι συναντήσεις για την επόμενη μέρα στον Ερασιτέχνη ΟΦΗ έχουν ήδη ξεκινήσει με τις πληροφορίες να αναφέρουν πως έχει ήδη εκδηλωθεί ενδιαφέρον για συμμετοχή στο νέο διοικητικό συμβούλιο από ανθρώπους που στο παρελθόν ασχολήθηκαν με την ΠΑΕ για αρκετά χρόνια. Ένας εξ’ αυτών είναι ο Κώστας Καζανάκης καθώς και ο πρώην πρόεδρος του ΟΦΗ την σεζόν 2017 – 2018 Γιώργος Αλετράς. Παράλληλα μέσα στο νέο διοικητικό σχήμα αναμένεται να είναι και ο Δημήτρης Αποστολάκης, που αποτέλεσε μέλος της ΠΑΕ από το 2016 έως το καλοκαίρι του 2018, ενώ έχει ακουστεί ακόμα το όνομα του πρώην γενικού αρχηγού του ποδοσφαιρικού τμήματος Κώστα Ζερβάκη.

Η παρουσία των κ.κ. Καζανάκη, Αποστολάκη πρέπει να θεωρείται δεδομένη μέσα στο νέο διοικητικό σχήμα και από εκεί και πέρα είναι σίγουρο πως μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα αναμένεται να υπάρξει και επιβεβαίωση για την παρουσία και των υπολοίπων ενώ ήδη οι ζυμώσεις βρίσκονται σε εξέλιξη.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook