Αποκαλύψεις Δανδάλη στον Athletic: Αθλητικό κέντρο στο Καρφούρ – “Είμαι υπέρ νέου γηπέδου του ΟΦΗ”

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Λίγες ώρες μετά την επανεκλογή του στην προεδρία του Ερασιτέχνη ΟΦΗ ο Γιάννης Δανδάλης μίλησε στον Athletic Radio 104,2 για τους στόχους της νέας διοίκησης του Α.Σ. και παράλληλα έκανε αποκαλύψεις για την έκταση που ανήκει στην Αμμουδάρα.

Για τρίτη συνεχόμενη θητεία ανανεώθηκε η παρουσία του Γιάννη Δανδάλη στην προεδρία του Ερασιτέχνη ΟΦΗ και λίγο αργότερα ο πρόεδρος του Α.Σ. μίλησε στον Athletic Radio 104,2 και τον Μανώλη Σαρρή. Ο Γιάννης Δανδάλης αποκάλυψε πως ο Ερασιτέχνης ΟΦΗ είναι σε επαφές με την Περιφέρεια για το γήπεδο στο “Καρφούρ” προκειμένου να χτιστεί είτε ένα νέο γήπεδο – είτε να κατασκευαστεί ένα αθλητικό κέντρο που θα αποτελέσει μια αθλητική κυψέλη για τα τμήματα του.

Παράλληλα ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη ΟΦΗ σε ερώτηση που του έγινε για το ενδεχόμενο να αποκτήσει η ομάδα ποδοσφαίρου το δικό της γήπεδο, ο ίδιος τόνισε πως είναι υπέρ και μάλιστα υπογράμμισε πως “το όνομα του προέδρου του Ερασιτέχνη που θα υπογράψει για το νέο γήπεδο θα μείνει για πάντα στην ιστορία”.

Αναλυτικά όσα είπε ο Γιάννης Δανδάλης

Για την αρχή με την εγγραφή μελών και την παρουσία κόσμου στις εκλογές: “Ήταν ένα σοβαρό ξεκίνημα και πραγματικά δίνει δύναμη σε εμάς για την επόμενη θητεία. Σίγουρα είναι πολύ σημαντική η συμμετοχή του κόσμου, ξεκινήσαμε μια προσπάθεια με το άνοιγμα προς τον κόσμο για την εγγραφή νέων μελών και αυτό που πάντα λέω είναι πως ο κόσμος αποφασίζει αν είσαι άξιος τότε συνεχίζεις, διαφορετικά πας σπίτι σου. Η προσπάθεια δεν έχει πετύχει στον βαθμό που θα θέλαμε αλλά πιστεύω πως ο κόσμος θα καταλάβει τι σημαίνει Ερασιτέχνης και θα υπάρξει ακόμα μεγαλύτερη εγγραφή μελών στην συνέχεια. Επικοινωνιακά κάναμε ότι μπορούσαμε ώστε να πείσουμε τους φιλάθλους να έρθουν πιο κοντά στον Ερασιτέχνη και βήμα – βήμα θα το πετύχουμε προκειμένου ο ΟΦΗ να ανοιχτεί ακόμα περισσότερο προς τους φιλάθλους του. Δεν μιλάμε και δεν θέλουμε να είναι ένα κλειστό club αλλά αναφερόμαστε στο μεγαλύτερο σωματείο της Κρήτης και ένα από τα μεγαλύτερα της Ελλάδας”.

Για τους πρώτους στόχους που θέτει η νέα διοίκηση: “Τα τμήματα του ΟΦΗ πρέπει να πρωταγωνιστούν σε όποια κατηγορία και αν παίζουν, σε λίγες ημέρες η ομάδα πόλο γυναικών διεκδικεί την άνοδο της στην Α1 κατηγορία. Όλα τα τμήματα πρέπει να πρωταγωνιστούν δίχως να γίνονται οικονομικές υπερβάσεις και να χρεώνεται το σωματείο. Χρειάζεται να υπάρχει σωστή διαχείριση και αύξηση εσόδων, να αναπτύξουμε το εμπορικό τμήμα. Υπάρχει ένα έσοδο που είναι σταθεροποιημένο με την κάρτα φίλου σε συνεργασία με την ΠΑΕ, οπότε ξεκινάμε με ένα πάγιο ποσό κάθε χρόνο. Πρέπει να υπάρξει αύξηση των εσόδων και παράλληλα σωστή διαχείριση όλων των οικονομικών του Ερασιτέχνη”.

Για την εκμετάλλευση και αξιοποίηση των εγκαταστάσεων του Ερασιτέχνη ΟΦΗ: “Πρέπει να βάζουμε στόχους ώστε το σωματείο να γιγαντώνεται. Ήδη πρέπει να παρθεί μια σοβαρή απόφαση για το γήπεδο στην περιοχή της Αμμουδάρας και η αξιοποίηση του. Το μεγάλο ζήτημα είναι πως θα γίνει το έργο εκει όμως υπάρχουν διάφορα σχέδια και καταλήξαμε σε επαφές με την Περιφέρεια Κρήτης που έχει την διάθεση να βοηθήσει και σκοπός είναι να παρουσιάσουμε μια ολοκληρωμένη μελέτη για να κατασκευαστεί ένα αθλητικό κέντρο ώστε το έργο να πραγματοποιηθεί μέσα στην επόμενη τριετία”.

Για την συνεργασία Ερασιτέχνη – ΠΑΕ ΟΦΗ: “Η ενότητα είναι μονόδρομος και μόνο έτσι μπορούμε να πετύχουμε, υπάρχει μια άριστη συνεργασία που έχω με τον κύριο Λυσάνδρου. Ότι μπορούμε να πετύχουμε, είτε ως Ερασιτέχνης, είτε ως οργανισμός ΟΦΗ μπορεί να συμβεί μόνο με ενότητα και αυτό είναι το μήνυμα που βγήκε την Δευτέρα. Είμαστε ενωμένοι και όλοι μαζί ανεξαρτήτων προσώπων για να βαδίζουμε όλοι μαζί την επόμενη μέρα”.

Για το ενδεχόμενο νέου γηπέδου: “Είναι κάτι που θέλει ιδιαίτερη μελέτη για να κατασκευαστεί ένα νέο γήπεδο του ΟΦΗ. Εγώ είμαι υπέρ της κατασκευής νέου γηπέδου όταν οι συνθήκες είναι ώριμες. Πιστεύω πως ο επόμενος πρόεδρος του Ερασιτέχνη ΟΦΗ που θα υπογράψει για το νέο γήπεδο θα μπει στην ιστορία του συλλόγου για πάντα”.

Για το νέο Δ.Σ. του Ερασιτέχνη ΟΦΗ: “Είμαι ικανοποιημένος από τα πρόσωπα που εκλέχθησαν και έχω πει πως θέλω κοντά μου ακόμα και όσους δεν μπήκαν στο συμβούλιο. Δεν κάνω αποκλεισμούς, θέλω και είμαι ευχαριστημένος από την σύνθεση του νέου Δ.Σ. την οποία επέλεξε ο κόσμος του ΟΦΗ και εκείνος κρίνει ποιος αξίζει και ποιος όχι. Δεν φτάνουν όμως μόνο τα ονόματα και από την Τετάρτη που θα συσταθούμε σε σώμα πρέπει να σηκώσουμε τα μανίκια και να δουλέψουμε”.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook