Καζανάκης στον Athletic: “Ερασιτέχνης και ΠΑΕ να έχουν άριστες σχέσεις – Είμαστε ευγνώμονες στον Μιχάλη Μπούση”

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Ο Κώστας Καζανάκης μίλησε στον Athletic Radio 104,2 για τους στόχους του νέου Δ.Σ. του Ερασιτέχνη ΟΦΗ, για τις σχέσεις με την ΠΑΕ αλλά και για τον Μιχάλη Μπούση τονίζοντας πως “όποιος τολμήσει να πει ή να κάνει εναντίον του Μπούση θα έχει να κάνει και με τον Ερασιτέχνη ΟΦΗ”.

Aναλυτικά όσα είπε ο Κώστας Καζανάκης στον Athletic Radio 104,2 και τον Νίκο Μαρκάκη

Για τις αρχαιρεσίες στον Ερασιτέχνη ΟΦΗ: “Δεν μπήκαμε να δημιουργήσουμε προβλήματα αλλά μπήκα να βοηθήσω με την πείρα μου, την εργατικότητα μου και όσο περισσότερο μπορώ. Από σήμερα ξεκινάει η δουλειά. Έχουμε υποχρέωση να επανδρώσουμε τα τμήματα του Ερασιτέχνη και να βοηθήσουμε τα παιδιά γιατί ο ΟΦΗ είναι μια μεγάλη πανεπιστημιούπολη και μπορεί να τα μεγαλώσει”.

Για τους πρώτους στόχους της νέας διοίκησης του Ερασιτέχνη ΟΦΗ:Μέσα στις υποχρεώσεις της νέας διοίκησης θα είναι η εγγραφή νέων μελών, ο ΟΦΗ πρέπει να μεγαλώσει και για μέλη και να ανοίξει την αγκαλιά του σε πολλούς νέους ανθρώπους, επίσης μπροστά μας έχουμε την σκέψη για το γήπεδο στο Καρφούρ. Έχουμε πολλά στο μυαλό μας και θα βοηθήσουμε όλοι να μεγαλώσει αυτή η ομάδα που τόσα πολλά αξίζει και τόσα πολλά έχει προσφέρει στο νησί. Ο Ερασιτέχνης ΟΦΗ έχει 10 τμήματα που πρωταγωνιστούν στην Ελλάδα, έπαιξε σημασία και ρόλο τα πρόσωπα του νέου ψηφοδελτίου. Ο κόσμος είδε πως θα έχει μια διαφορά σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια. Είδαν πως κάτι αλλάζει στον Ερασιτέχνη ΟΦΗ και για αυτό ήρθαν νέα πρόσωπα για να ψηφίσουν. Όσον αφορά τις εγκαταστάσεις ο Ερασιτέχνης ΟΦΗ θα κάνει το καλύτερο δυνατό και όλα θα πάνε πολύ καλύτερα από ότι είναι”.

Για τον Μιχάλη Μπούση: Οφείλω ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ στον κ. Μπούση, ήρθε από το πουθενά και πρόσφερε και θα προσφέρει και άλλα πράγματα. Θέλω να ξέρει ένα πράγμα, ότι η Κρήτη τον ευγνωμονεί και θα τον στηρίξουμε με όλες τις δυνάμεις μας. Ήρθε σε μια δύσκολη συγκυρία, οφείλουμε ένα ευχαριστώ και στους Ηρακλειώτες επιχειρηματίες που πήραν την ομάδα από την Γ’ Εθνική όπως και η προηγούμενη διοίκηση του κυρίου Αλετρά”.

Για τις σχέσεις ΠΑΕ και Ερασιτέχνη ΟΦΗ: “Ξεκινάμε με αγνές προθέσεις και καλές συνεργασίες, ΠΑΕ και Ερασιτέχνης πρέπει να έχουν άριστες σχέσεις. Επαναλαμβάνω ότι ευγνωμονούμε τον κύριο Μπούση και έχουμε υποχρέωση να τον διαφυλάξουμε στον βαθμό που μπορούμε και όποιος τολμήσει να πει ή να κάνει εναντίον του θα έχει να κάνει και με τον Ερασιτέχνη ΟΦΗ”.

Για τις παρεμβάσεις στο “Γεντί Κουλέ”: “Πιστεύω πως μπορούν να γίνουν κάποιες παρεμβάσεις, είναι ένα παλιό γήπεδο και δυστυχώς δεν υπάρχουν πολλά περιθώρια. Ότι μπορούν να γίνουν παρεμβάσεις και πιστεύω πως ο ΟΦΗ αξίζει να έχει ένα νέο γήπεδο και κάποια στιγμή πρέπει να το δουν ο Ερασιτέχνης και η ΠΑΕ. Κάποια στιγμή πρέπει να γίνει αλλαγή του γηπέδου γιατί θα είναι μικρό για τον ΟΦΗ. Αν ο Δήμος Ηρακλείου θέλει να γίνει πράσινο ο Ερασιτέχνης ΟΦΗ θα απαιτήσει την κατασκευή ενός νέου γηπέδου χωρητικότητας 15.000 θέσεων με την προϋπόθεση να εξελιχθεί σε 25.000. Οι ευρωπαϊκές προδιαγραφές ζητούν πολλά περισσότερα, έχει δίκιο ο κύριος Λυσάνδρου και θα το συζητήσουμε μαζί του. Εμείς δεν είμαστε απέναντι στην ΠΑΕ και σε κανένα από τα παιδιά της διοίκησης”.

Για την φετινή πορεία του ΟΦΗ:Για την πορεία της ομάδας ξέρουν καλύτερα τα παιδιά που είναι στον ΟΦΗ. Στενοχωριέμαι για την παρουσία του κόσμου στις εξέδρες που πρέπει να είναι περισσότερος. Έχουν τα φόντα να κάνουν κάτι καλό, υπάρχει ένας πρόεδρος που προσφέρει τα πάντα στον ΟΦΗ και γνωρίζουν καλύτερα τα παιδιά τι πρέπει να κάνουν. Τα παιδιά που διοικούν την ομάδα ξέρουν τι πρέπει να κάνουν και πρέπει να επιστρέψει ο κόσμος στο γήπεδο. Τον τρόπο θα τον βρουν τα παιδιά με τον κ. Λυσάνδρου και τον κ. Μπούση”.

Για τον Γιάννη Δανδάλη:Ο κύριος Δανδάλης έχει δώσει και προσφέρει πολλά. Στήριξε την ομάδα σε πολύ δύσκολες εποχές και εμείς θα είμαστε κοντά του για να τον βοηθήσουμε. Δεν μπήκαμε ούτε για θέσεις, ούτε για γραφεία αλλά μπήκαμε για να βοηθήσουμε την ομάδα με κάθε τρόπο”.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook