Συνάντηση σε εξαιρετικό κλίμα μεταξύ αντιπροσωπείας του Α.Σ. και του Λευτέρη Αυγενάκη

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Με σκοπό την ανάπτυξη και δημιουργία περισσότερων αθλημάτων ο Ερασιτέχνης ΟΦΗ ενημέρωσε για τις προθέσεις του τον Υφυπουργό Αθλητισμού.

Η ανακοίνωση του Ερασιτέχνη ΟΦΗ

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Ερασιτέχνη ΟΦΗ, θα διερευνήσει την δυνατότητα, επέκτασης της γκάμας των αθλημάτων που ήδη φιλοξενεί (9 μαζί με το νεοσύστατο τμήμα πυγμαχίας).

Το μήνυμα αυτό αναδείχθηκε μετά την ουσιαστική συνάντηση που είχε αντιπροσωπεία του Διοικητικού Συμβουλίου του Ερασιτέχνη ΟΦΗ, με τον Υφυπουργό Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη, στο περιθώριο της τελετής έναρξης της μεγάλης διοργάνωσης, των παγκόσμιων πρωταθλημάτων Beach Handball που φιλοξενούνται στις νέες αθλητικές εγκαταστάσεις του Καρτερού.

Η δυναμική που αναπτύσσεται στην περιοχή μας, μετά την κατασκευή αυτών των σπουδαίων αθλητικών υποδομών, για σπορ παραλίας και θαλάσσης, αλλά και επόμενα σχέδια που έχει για το Ηράκλειο, ο Υφυπουργός Αθλητισμού, με σοβαρές αθλητικές υποδομές σε διάφορα αθλήματα, που θα αναβαθμίσουν ακόμη περισσότερο, τον αθλητικό χάρτη της περιοχής μας, δεν μπορούν να αφήνουν αμέτοχο τον κορυφαίο σύλλογο του νησιού, ο οποίος θα πρέπει να πρωτοπορήσει, ανάλογα και με τις νέες συνθήκες που διαμορφώνονται.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook