Αντιπροσωπεία της διοίκησης του Ερασιτέχνη ΟΦΗ στην εκκίνηση του EKO Rally Akropolis

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Αντιπροσωπεία της διοίκησης του Ερασιτέχνη ΟΦΗ, ανταποκρίθηκε στην πρόσκληση του Υφυπουργού Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη και έδωσε το “παρών” στην εντυπωσιακή εκκίνηση του φετινού EKO Acropolis Rally, με την σούπερ ειδική διαδρομή, που έγινε στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο του ΟΑΚΑ, παρουσία 65 χιλιάδων θεατών.

Η ανακοίνωση του Ερασιτέχνη ΟΦΗ

Ο αντιπρόεδρος του Ερασιτέχνη ΟΦΗ Κώστας Καζανάκης και τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου του Ερασιτέχνη ΟΦΗ Γιώργος Αυγενάκης και Μαρία Ασσαριωτάκη, βρέθηκαν στο ΟΑΚΑ και δήλωσαν εντυπωσιασμένοι απο το υπερθέαμα.

Ο Κώστας Καζανάκης, ο οποίος σε νεαρή ηλικία υπήρξε και οδηγός αγωνιστικών αυτοκινήτων, ανέφερε για την εμπειρία αυτή, που έζησε:

“Θα ήθελα να πω ένα μεγάλο μπράβο στον Λευτέρη Αυγενάκη και τους συνεργάτες του και για αυτό το λαμπρό αθλητικό γεγονός, το οποίο διαφημίζει την χώρα μας σε όλο τον κόσμο.
Το θέαμα ήταν εκπληκτικό και σαν παλιός οδηγός αυτοκινήτων, μπορώ να πω κάτι το πρωτόγνωρο, για όλους μας. Μας καθήλωσε. Ο κόσμος πραγματικά το ευχαριστήθηκε. Ευχόμαστε σαν Ερασιτέχνης ΟΦΗ καλή επιτυχία στο Rally Akropolis, που έχει πολλές χιλιάδες φίλους σε όλη την Ελλάδα”.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook