Pics | Ερ. ΟΦΗ: “Έκπληξη στην γιορτή του Summer Camp στο ΒΑΚ”

Eπιμέλεια:Μανώλης Θέμελης
Η υπέροχη τραγουδίστρια Φωτεινή Δάρρα, ήταν η μεγάλη έκπληξη για τους μικρούς φίλους στο Summer Camp του Ερασιτέχνη ΟΦΗ, στην γιορτή που έγινε στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό Κέντρο, για να μοιραστούν τα διπλώματα στα παιδιά που συμμετείχαν.
H ενημέρωση από τον Ερ. ΟΦΗ αναφέρει:
“Η ΥΠΕΡΟΧΗ ΦΩΤΕΙΝΗ ΔΑΡΡΑ ΣΤΟ SUMMER CAMP ΤΟΥ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗ ΟΦΗ
 
Η υπέροχη τραγουδίστρια Φωτεινή Δάρρα, ήταν η μεγάλη έκπληξη για τους μικρούς μας φίλους στο Summer Camp του Ερασιτέχνη ΟΦΗ, στην γιορτή που έγινε στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό Κέντρο, για να μοιραστούν τα διπλώματα στα παιδιά που συμμετείχαν.
Η Φωτεινή Δάρρα που βρίσκεται στο Ηράκλειο, για μια συναυλία που θα δώσει το Σάββατο (29/7) στο Αρκαλοχώρι, αποδέχθηκε με χαρά την πρόταση απο την καλή της φίλη και ιδιοκτήτρια του zerotoeighteen.gr Μάρα Μπέκα, να βρεθεί στην γιορτή του ΟΦΗ.
Η Φωτεινή Δάρρα, μίλησε με ευαισθησία και αγάπη στα παιδιά και μοίρασε διπλώματα.
Το ίδιο και η κ. Μάρα Μπέκα, με την οποία ο Ερασιτέχνης ΟΦΗ έκανε αρκετές δράσεις με θέμα το παιδί στο Summer Camp του συλλόγου.
Το “παρών” έδωσε και ο συνεργάτης του zerotoeighteen.gr και ειδικός παιδαγωγός Φώτης Καταρτζόγλου.
Τα παιδιά, πήραν με χαρά τα διπλώματα τους, φωτογραφήθηκαν με τους παρευρισκόμενους και αμέσως μετά τίμησαν μαζί με τους γονείς τους, το μπάρμπεκιου, που είχαν ετοιμάσει οι άνθρωποι του Ερασιτέχνη ΟΦΗ.Η γιορτή είχε dj με τραγούδια, χορό και …σουβλάκια!
Eκ μέρους της διοίκησης του Ερασιτέχνη ΟΦΗ, ο Γενικός Γραμματέας του συλλόγου, Δημήτρης Αποστολάκης, ευχαρίστησε τους γονείς για την εμπιστοσύνη που έδειξαν στον Ερασιτέχνη ΟΦΗ και ανέφερε ότι το Summer Camp του Ερασιτέχνη ΟΦΗ, θα γίνει θεσμός και κάθε χρόνο, θα είναι και καλύτερο!Το Summer Camp του Ερασιτέχνη ΟΦΗ, θα συνεχιστεί μέχρι τις 11 Αυγούστου.
Κάθε μέρα απο τις 8 το πρωί, μέχρι τις 4 το μεσημέρι, τα παιδιά, που συμμετέχουν απολαμβάνουν ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα αθλητισμού, διασκέδασης, αλλά και κοινωνικών δράσεων!
Πληροφορίες για εγγραφές, στα γραφεία του Ερασιτέχνη ΟΦΗ (Ισαύρων 93, γήπεδο Θεόδωρος Βαρδινογιάννης, Καμίνια, τηλέφωνο 2810-311525)”.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook